Lliga femenina

Roberto Íñiguez accepta el repte de l’Spar Girona

Roberto Íñiguez continuarà dirigint l’Spar Girona. El club gironí estava pendent de la resposta de l’entrenador, que per Nadal tornava a Fontajau per rellevar Laura Antoja a la banqueta. Només d’acabar la temporada, la directora esportiva, Laia Palau, ja va manifestar que Íñiguez era “la primera opció” del club. El tècnic es va prendre un temps de reflexió, pendent de quina direcció prenia el club. Ho expressava just després de perdre a Salamanca la lluita pel títol de lliga (eliminació en semifinals) i la possibilitat de tornar a l’Eurolliga. El club aleshores explorava la possibilitat de fusionar-se amb el Bàsquet Girona, fet que finalment han descartat, com a mínim per a aquesta temporada. A partir d’aquí, tots dos clubs han anat anunciat els moviments per perfilar les plantilles, i a l’Uni li faltava confirmar la banqueta. L’ocuparà Íñiguez, que viurà la seva primera temporada des de l’estiu a Fontajau. Les anteriors experiències van ser amb la lliga a mig fer, el febrer el 2015 –títol de lliga– i el desembre del 2023.

“Un dels millors líders”

“Estem molt contentes d’anunciar la renovació de Roberto Íñiguez com a entrenador de la temporada 24-25. En Roberto, per la seva personalitat, experiència, caràcter i compromís crec que és un dels millors líders que podríem tenir per tal de donar-li continuïtat i solidesa el projecte de l’Spar Girona”, comenta la directora esportiva, Laia Palau. La continuïtat d’Íñiguez s’afegeix a les incorporacions de Migna Touré i Klara Lundquist.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)