FIBA Champions

Sense plaça a la FIBA Champions

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona, pendent de rebre una invitació la setmana vinent per a la segona competició de la FIBA, l’Eurocopa

El Bàsquet Girona no jugarà el curs vinent a la FIBA Champions League perquè ahir es van fer oficials les llistes dels equips que la jugaran, on hi ha els equips d’ACB Baxi Manresa, Unicaja, Tenerife i Múrcia, i tampoc serà a la fase de classificació, on hi haurà curiosament el MoraBanc Andorra, que l’anterior cop que va jugar competició europea ho va fer a l’Eurocopa de l’Eurolliga. D’aquesta manera, l’única possibilitat que li queda al Bàsquet Girona de jugar una competició europea el curs vinent és a l’Eurocopa FIBA, i té força possibilitats de ser-hi. El president de FIBA Europa és Jorge Garbajosa. El curs passat el Bilbao va arribar fins a la semifinal d’aquesta competició, on també hi havia el Saragossa de l’ACB.

Durham vol ser el líder

Un dels jugadors que pot ser un espectacle aquest curs a Fontajau és el nord-americà Aljami Durham (25 anys), procedent de l’Hamburg. El jugador ha tingut les seves primeres declaracions com a jugador del Bàsquet Girona:“Faig el que necessita l’equip: punts, ajudar els meus companys en defensa, energètic, lideratge, literalment faria qualsevol cosa per guanyar. Així que soc més un jugador apassionat, m’agrada animar, cridar, emocionar els fans. El que vull dir és que el bàsquet ho és tot per a mi. Quan jugo ho faig amb el cor, així que quan vinc a aquest equip vull donar-ho tot, posar tota la meva energia, aportar el meu lideratge i intentar guanyar molts partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)