ACB

Oriol Paulí deixa el Barça després d’acabar el contracte

L’aler Oriol Paulí deixarà el Barça després de la finalització del seu contracte el proper 30 de juny, segons ha anunciat aquest dissabte l’entitat blaugrana. El jugador gironí, que ja va militar durant vuit anys a les categories inferiors del Barça (2006-2014), va tornar al Palau Blaugrana l’estiu del 2022 després d’haver-se’n consolidat en la Lliga Endesa després del seu pas pel Gran Canària i el MoraBanc Andorra. Paulí és un dels jugadors que ha sonat per jugar al Bàsquet Girona el curs vinent.

Aquesta temporada, Paulí ha disputat 17 partits en la Lliga Endesa amb una mitjana de 4,4 punts en 11 minuts, i a l’Eurolliga ha jugat 14 partits, amb una mitjana de 2,4 punts en menys de 7 minuts. El jugador català s’unirà a la baixa confirmada de l’aler Nikola Kalinic per a la temporada que ve, mentre que el Barça ja ha anunciat els últims dies la contractació de l’entrenador Joan Peñarroya i de l’escorta Kevin Punter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)