ACB

Sergi Martínez es queda al Girona

L’aler de Rubí va liderar l’equip en rebots i minuts el curs passat, quan va jugar cedit pel Barça

El Girona fitxa Sergi Martínez (2,02 m, 1999), un cop l’aler de Rubí ja no forma part del Barça. Martínez es converteix en el quart jugador confirmat per al tercer projecte del club de Marc Gasol a l’ACB, després d’una temporada a Fontajau cedit per l’entitat blaugrana en la qual va ser un referent amb 6,3 punts, 6,2 rebots i 9,9 de valoració en 27:05 de mitjana en els 31 partits que va disputar. Martínez va ser el jugador amb més minuts i líder en rebots de la plantilla.

El conjunt gironí, que segueix comptant amb Fotis Katsikaris a la banqueta i que dimarts havia anunciat la renovació de Maxi Fjellerup, ha fitxat el pivot Juan Fernández (Breogán) i l’escorta Aljami Durham (Hamburg Towers). “És un jugador molt contrastat a la lliga ACB, que aquest últim any ha fet un pas endavant molt important, i que ha volgut continuar amb nosaltres en aquest” destaca Fernando San Emeterio, que posa en valor el paper de Martínez i de Fjellerup a la plantilla des de l’arribada de Fotis Katsikaris.

“He començat a poder ser el Sergi que sempre he estat, vaig viure una situació desfavorable en els últims anys a nivell de bàsquet i venir a Girona em va permetre recuperar la confiança i, sobretot, a tornar a gaudir i ser jo mateix” afirma Sergi Martínez, que hi afegeix: “Aquesta última temporada em va ajudar molt a recuperar sensacions i la confiança en mi mateix. Vaig donar un pas endavant a nivell personal però ara més que mai sé que puc donar més a aquest gran club, a aquesta gran afició i a aquesta gran ciutat”. “Em centraré en donar el 200 per cent en cada partit, en cada entrenament i millorar a nivell personal: polir coses, ser més consistent en molts aspectes del meu joc i ser mirar d’exercir un lideratge dins i fora de la pista” son els desitjos per a la nova etapa del jugador a Fontajau, que espera poder tornar la confiança que assegura haver rebut per part del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)