ACB

Buscant la sorpresa i no fallar

Bàsquet. ACB. L’Hiopos Lleida visita la pista de l’equip més en forma del moment, que és l’Unicaja (18 h), i el Bàsquet Girona no pot fallar a Fontajau contra el Granada (20.45 h)

L’Hiopos Lleida té un examen (18 h, Movistar D2) molt exigent contra l’equip segurament més en forma del moment, després de guanyar la supercopa ACB i la copa Intercontinental, que és l’Unicaja. Els lleidatans, que encara no han pogut aconseguir el primer triomf, arriben a la cita amb confiança però amb molta feina per fer, com reconeix Gerard Encuentra: “Des del club no es pensa que s’han perdut dos partits; estem en construcció i estem ben enfocats en això, no vull estar pendent del rival sinó que el meu equip sigui capaç de mostrar energia des del primer minut fins al 40; si no, no tindrem cap possibilitat.” D’altra banda, el Bàsquet Girona no pot fallar contra el Granada a Fontajau (Movistar D2), un rival directíssim per evitar caure en una situació complicada. El Girona no podrà comptar en les pròximes setmanes amb Juani Marcos ni amb Sergi Martínez, i això condiciona la solidesa de l’equip. Tot i que Katsikaris va dir que no es fitxaria, es busquen reforços, i no és Albert Ventura. Els andalusos, que s’han salvat del descens a última hora en els últims dos anys, tornen a ser candidats al descens tot i tenir una plantilla sòlida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)