Espanyol

Gragera: “Sabem que són partits a vida o mort”

El migcampista de l’Espanyol José Gragera ha parlat avui en els mitjans oficials del club, abans d’afrontar les semifinals del play-off d’ascens contra l’Sporting. Aquestes han estat les seves declaracions.

Com està l’equip?

“Amb molta il·lusió i molt contents. Estem tots treballant pel partit de dijous. Venim d’una dinàmica molt bona, ja són 17 partits sense conèixer la derrota i l’equip està molt motivat. Una victòria en un camp tan complicat com és El Molinón ens dona aquest plus per afrontar el partit d’aquest dijous”.

Play-off d’ascens

“Són quatre partits, on t’ho jugues tot. La dinàmica de l’equip és bona. Volem treure els partits endavant. Ens centrem només en el pròxim per arribar en perfectes condicions i demostrar que volem aconseguir l’objectiu”.

Partit de tornada contra l’Sporting

“Sabem que són partits a vida o mort. Només ens queda la tornada. Hem d’estar molt centrats i preparats tant anímicament com físicament perquè són partits que demanden molta intensitat i concentració. Estem centrats, sabem que no serà fàcil i ho haurem de treballar molt”.

Afició blanc-i-blava

“Estic segur que no fallaran i que no hi haurà ni un seient buit. Tothom estarà al màxim i el camp estarà ple”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)