Espanyol

Manolo González: “Sortirem a guanyar”

L’Espanyol es juga demà (21 h) al Stage Front Stadium l’accés a la final del play-off d’ascens a primera divisió. El conjunt blanc-i-blau té l’avantatge del 0-1 de l’anada a El Molinón i afronta la tornada amb optimisme. Manolo González n’ha parlat de tot plegat aquesta tarda en la prèvia. Les seves declaracions més destacades:

El partit

“Sortirem a guanyar. Sabent el partit que és, el rival, amb la nostra gent i anirem a per ell. No ho contemplo d’una altra manera. Hem de guanyar com sigui”

Sergi Gómez

“És una baixa sensible, quan ha jugat ho ha fet bé. Es va generar una situació que crec que no va passar res perquè li caigui un partit de sanció, però son coses que no podem controlar”

L’onze

“Tinc dues o tres dubtes que em ballen, i entre avui i demà dilucidarem i decidirem l’onze”.

Sensacions

“Veníem d’empats però l’equip arribava fort al play-off. Per mi era el millor moment des que jo entreno l’equip. Tenim el cap fred, sabent que és un molt bon rival, i enfocats en el partit de demà per fer-ho el millor possible”.

El resultat de l’anada. L’equip pensa que està fet?

“L’equip no pensa que estigui fet. Diumenge ja vam deixar-ho clar i els jugadors son conscients que és una eliminatòria de 180 minuts, que és molt difícil passar i que en un partit poden passar coses que ho poden canviar tot. Estem mentalitzats”.

L’Sporting pot sortir a la desesperada

“Tenim preparat sortir amb personalitat i la nostra identitat. Sabem que hem de tenir la pilota, defensar amb pilota i tenir personalitat. Ells arriscaran en algun moment. Intentarem no cometre errades que no els fiquin en l’eliminatòria i estar ferms i forts”.

El paper del públic

“El públic és fonamental. L’afició de l’Espanyol sempre ha estat amb l’equip al llarg de la història. Sé que estaran amb nosaltres a mort i sense ells perdem molta força. Amb ells anirem el doble”.

Sold-out

“No tinc cap dubte que la gent estaria amb nosaltres”

Possible sobrexcitació

“Cada partit ha estat una final des que jo estic entrenant a l’equip. Hem jugat 12 finals amb una pressió tremenda. Son partits que no et permeten fallar, però estem acostumats i en aquest aspecte anem bé”.

La gestió de la setmana

“Treballant, recuperant la gent a nivell físic, arribem bé. Cap fred. tenim moltes ganes de fer un gran partit i passar l’eliminatòria però tenim el cap fred i sabem que si competim al nostre nivell al rival li costarà molt guanyar-nos”

Combat psicològic?

“Cada equip pensa que es classificarà. Si surts a dir que no passaràs, millor marxa cap a casa. El futbol és el que guanya els partits i si estem al nostre nivell futbolístic l’equip respondrà segur demà”.

Missatge a l’equip

“Que hem de sortir a guanyar. Convençuts del què som, convençuts a guanyar. Arribem bé al partit, moralment i com a equip amb paraules majúscules. Hem de saber que en moments complicats hem d’estar units”

Pressió mediàtica a l’àrbitre des de Gijón

“No crec que influeixi. Son àrbitres bons, a un pas de primera divisió i no crec que els influeixi. Parlo poc dels àrbitres, generalment no guanyes ni perds per l’àrbitre. El més gros que he vist potser és el què li va passar a l’Espanyol l’any passat a final de lliga. Pèrò generalment si no guanyes és perquè no fas les coses bé. Hem d’estar concentrats en futbol i en competir”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.