Eurocopa

Suïssa compleix contra Hongria (1-3)

Grup A.

Hongria 1 Suïssa 3

HONGRIA:Gulacsi, Lang (Bolla, 45’), Orbán, Szalai (Dardai, 79’), Nagy (Kleinheisler, 67’), Schäfer, Fiola, Kerkez (Adam, 79’), Szoboszlai, Sallai i Varga.SUÏSSA:Sommer, Widmer (Stergiou, 68’), Schär, Akanji, Ricardo Rodríguez, Ndoye, Freuler, Xhaka, Vargas (Embolo, 74’), Aebischer i Duah (Amdouni, 68’).GOLS:0-1 (12’) Duah. 0-2 (44’) Aebischer. 1-2 (66’) Varga. 1-3 (93’) Embolo.ÀRBITRE:Slavko Vincic (Eslovènia). T.G.: a Widmer, Freuler, Szalai i Yakin.PÚBLIC:50.534 espectadors al Rhein Energie Stadion.

Suïssa ha debutat amb victòria en aquesta Eurocopa i segueix els passos d’Alemanya en el grup A. La selecció helvètica ha superat 1-3 Hongria i se situa també amb tres punts.

Monòleg de Suïssa en un partit que ja guanyava des del minut 12, amb un gol de Duah, ratificat pel VAR. Aebischer, amb un golàs des de fora l’àrea, ha fet el segon abans del descans. Varga ha culminat una centrada de Szoboszlai per retallar distàncies, però Suïssa no s’ha encongit amb el gol en contra i Embolo ha acabat situant l’1-3 en el temps afegit.