Girona

La millor temporada del Girona

Jhon Solís (22)

Primeres passes

Jhon Solís va arribar com una aposta de futur i aquest curs ja ha anat fent-se un lloc

Es va perdre les últimes cinc jornades per lesió

Amb 18 anys i un mig del camp indiscutible , ha tingut aparicions i ha estat titular en dos partits

En la recta final del mercat d’estiu passat, va aterrar a Girona John Solís, que amb només 18 anys ja s’havia convertit en una de les grans figures de l’Atlético Nacional colombià. Se n’havia anat Oriol Romeu, capital al mig del camp, i arribava un pivot jove i tendre. En la seva presentació Quique Cárcel el va presentar com una aposta de futur, i Míchel el va descriure com “un jugador que donarà molt al club”. Sense pressió, el jove futbolista es va anar adaptant a l’equip. El mig del camp ha estat indiscutiblement liderat per Aleix García, Iván Martín i Yangel Herrera. Per tant, Solís no ho ha tingut fàcil per fer-se un lloc, però tot i això ha jugat 18 partits de lliga, dos com a titular i quatre en la copa, tots com a titular. Míchel no s’ha cansat de repetir que tots els futbolistes de la seva plantilla eren importants i calia que s’entrenessin bé i estiguessin sempre a punt, i Solís n’ha estat el millor exemple. Tot i la gran competència al mig del camp, el colombià ha servit al tècnic de Vallecas per fer rotacions i donar descansos als indiscutibles. Fins i tot ha tingut un paper rellevant sent titular en dos partits, contra el Mallorca per la baixa de Yangel Herrera i també al camp de l’Atlético. On s’ha pogut reivindicar més i ha deixat veure les condicions per les quals el club va apostar per ell ha estat en la copa. Dels cinc partits que van disputar els gironins va sortir com a titular en els quatre primeres i va fer la seva primera assistència amb la samarreta blanc-i-vermella. La temporada però, va acabar amb males notícies per al de Guacarí. Solís podria haver tingut més minuts en l’últim tram de temporada, quan ja tothom tenia molts minuts acumulats a les cames, però una lesió al quàdriceps el van deixar sis setmanes a la infermeria i va haver de veure les últimes cinc jornades de l’equip des de la grada.

Jhon Solís, la jove promesa del Girona, ha fet les primeres passes amb el club la millor temporada per fer-ho i l’entitat gironina confia que en faci moltes més a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)