OK Lliga

La primera del Barça

Hoquei sobre patins. Els blaugrana guanyen el Noia en l’inici de la final del ‘play-off’ de l’OK Lliga. Demà ja es disputa el segon partit

Barça 4 Noia 0

BARÇA:Carles Grau, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Marc Grau, Llorca, Cervera i Fernández.NOIA FREIXENET:Roca, Esteller, Salvadó, Jordi Bargalló i Morales –equip inicial–; Costa, Gabarró, Mendes, Rovira i Marimón.GOLS:1-0 (20’) Alabart. 2-0 (32’) Pau Bargalló. 3-0 (39’) Marc Grau. 4-0 (48’) Rodrigues.ÀRBITRES:D. Villar i R. Fernández.FALTES:6 del Barça i 9 del Noia.

El Barça va guanyar el Noia Freixenet per 4-0 en el primer partit de la final del play-off pel títol de l’OK Lliga, i va fer el primer pas per revalidar el títol de campió. Els blaugrana es van mostrar molt seriosos durant tot el partit i van sentenciar en la segona meitat marcant tres gols. En el primer temps, els de Sant Sadurní van saber aguantar força bé en defensa, però al llarg del partit no van saber aprofitar les ocasions que van tenir en atac. El segon partit de la final, al millor de cinc, es tornarà a jugar al Palau Blaugrana demà mateix (12.30 h).

Al final del partit, el Barça va fer un homenatge a Pau Bargalló, João Rodrigues i Sergi Panadero, i a l’entrenador Edu Castro i al seu equip tècnic, Jordi Roca i Dani Fernández, que deixen el club blaugrana al final d’aquesta temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.