Waterpolo

Laura Ester

portera de la selecció espanyola de waterpolo

“M’agradaria jugar una temporada més”

“Després de catorze temporades és dur tancar l’etapa al CN Sabadell, però cal continuar endavant i seguir amb nous reptes i motivacions”

Tot just estem a l’inici de la preparació per als Jocs, però les energies i la il·lusió estan al màxim

Laura Ester (Barcelona, 1990), la portera de les set Champions amb el CN Sabadell, es prepara per a la seva quarta cita olímpica després d’un final de curs d’emocions fortes amb el club. Entre els pals de la porteria vallesana va tornar a ser decisiva perquè el conjunt de David Palma ampliés la seva hegemonia europea, però ha hagut d’assumir que la seva etapa al CN Sabadell havia arribat al final després de catorze temporades. Es tanca una porta, però se n’obren d’altres.

Després d’una temporada tan llarga i intensa, com arriba d’energies per a la cita de París?
Evidentment que pels Jocs les energies estan al màxim i la il·lusió encara més. En tenim moltíssimes ganes. Tot just estem al principi de la preparació, estem tornant a encaixar l’equip de mica en mica.
I els partidets amb els Estats Units segur que són una bona manera de preparar-se.
Sí, estan fent una estada al CAR de Sant Cugat i en el dia d’avui són el millor rival possible. Ens anirà bé per saber quina és la posició de sortida i quins aspectes hem de treballar més per arribar als Jocs de París en el millor nivell possible.
Ja han passat algunes setmanes d’un final de temporada de clubs molt intens. Ja ha paït la seva marxa del CN Sabadell?
Bé, evidentment després de catorze anys és dur saber que s’ha acabat aquesta etapa, però la vida és així. Es tanca una etapa, però s’ha de continuar endavant i seguir amb nous reptes i motivacions. L’acte de comiat va ser molt especial i emotiu. No ha estat ben bé el final de temporada que voldríem perquè ens hauria agradat jugar la final de lliga i guanyar-la, però en tot cas la Champions es va quedar a casa.
Deu ser difícil quedar-se amb un moment d’aquestes catorze temporades al CN Sabadell.
És molt difícil quedar-se només amb una cosa perquè hi ha hagut molts i molts moments. I no només en les competicions, que és el que es veu, sinó en el dia a dia.
Està preparada i motivada per afrontar nous reptes?
Encara no sé què passarà després dels Jocs; si seguiré jugant o no, i on jugaré. El que tinc molt clar és que vull gaudir d’aquest estiu i després ja pensaré què faré. Ho decidiré després.
Deixa la porta oberta a la retirada?
M’agradaria seguir un any més i segurament serà el que faré, però mai se sap. S’han de valorar moltes coses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)