Natació

Emma Carrasco posa la directa cap als Jocs

Natació. La nedadora lleidatana del CN Sant Andreu certifica el bitllet olímpic amb un gran registre de 2:11.11 en els 200 m estils a Palma

Després d’unes últimes setmanes complicades per un problema de salut, la lleidatana del CN Sant Andreu Emma Carrasco s’ha recuperat a temps per certificar la mínima olímpica de 200 m estils en el moment oportú, en el campionat d’Espanya Open de Palma. Carrasco va convertir la final en una lluita contra el cronòmetre i en va sortir victoriosa amb un registre de 2:11.11, per sota de la mínima olímpica (2:11.47) i nou rècord del campionat. Darrere seu, a molta diferència, van quedar Alba Vázquez (Churriana), segona amb 2:14.38, i la badalonina Mireia Belmonte (CN Barcelona), que tot i millorar notablement el seu registre de l’any (2:16.75) es va quedar lluny de la marca olímpica. L’última bala per ser a uns cinquens Jocs serà avui en els 400 m lliure.

En la quarta jornada a Palma també va segellar la plaça olímpica l’asturià del CN Barcelona Arbidel González, que es va imposar en els 200 m papallona amb 1:55.66.

La formació dels relleus

Tot i que encara falta la jornada d’avui, la federació espanyola ja ha fet pública la composició dels relleus per als Jocs, en què competiran els catalans Mario Mollá (4x100 m lliure i estils), Carles Coll (4x100 m estils), Ferran Julià (4x200 m), Paula Juste i Ainhoa Campabadal (4x200 m), a més del mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis (4x100 m lliure i estils) i l’extremeny del Terrassa César Castro (4x100 i 4x200).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.