Més esport

Esports

La jove promesa xinesa del bàdminton Zhang Zhijie mor en ple partit

Va caure desplomat en el campionat asiàtic juvenil, a Indonèsia

Tragèdia en el campionat asiàtic juvenil de bàdminton, que es disputa a Yogyakarta, a l’illa de Java. El jove jugador de la selecció xinesa Zhang Zhijie (17 anys) va morir en ple partit aquest cap de setmana en caure desplomat sobre la pista, segons ha confirmat la federació del seu país en una informació recollida per l’agència EFE.

Zhang es va desmaiar en un l’últim partit de la fase de grups i tot l’esforç dels metge de l’equip xinès per reanimar-lo va acabar morint en un hospital local. El jove jugador, originari de la ciutat de Jiaxing, va ingressar en l’equip nacional juvenil la temporada passada. Havia assolit nombrosos títols, com el campionat individual del seu país de jugadors de la seva edat i un campionat per equips.

El desenllaç ha provocat un gran debat al país sobre la resposta mèdica durant el partit en un esport molt popular. Aficionats i professionals han qüestionat la manca de desfibril·lador a les instal·lacions.

Els organitzadors, la federació asiàtica i la d’Indonèsia, país on s’organitza el campionat, van publicar un comunicat assegurant que la resposta va ser ràpida. “Va ser portat en ambulància a l’hospital en dos minuts però malauradament els metges no van poder salvar la seva vida.” Els metges encara no han revelat una causa oficial de la seva mort,

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)