Handbol

El Barça, sense treva, visita el Kielce

Handbol. Sense temps per recuperar-se de l’esforç contra el Bidasoa, l’equip blaugrana reprèn la Champions en una pista molt exigent (20.45 h/E3) i amb el mundial de clubs del Caire a l’horitzó

Sense pràcticament temps per recuperar-se de l’esforç de diumenge contra el Bidasoa Irun (30-36) i amb el mundial de clubs del Caire a l’horitzó, a partir de dissabte el Barça afrontarà la tercera jornada de la Champions a la pista del Kielce (20.45 h per Esport 3) amb el propòsit de mantenir la imbatibilitat i el lideratge del grup. Amb l’absència per lesió del capità i líder de l’equip, Dika Mem, l’equip blaugrana va fer un pas endavant com a bloc amb la victòria a Artaleku i vol continuar en aquesta línia. El Kielce, que ocupa el segon lloc amb una victòria i una derrota, tampoc no podrà disposar d’un dels seus referents, Alex Duixebàev, que té una lesió muscular al bessó esquerre. Amb tot, l’equip de Talant Duixebàev, finalista en dues de les tres darreres edicions de la Champions, sempre es mostra competitiu, i més en els partits de casa. Carlos Ortega repetirà la mateixa convocatòria que a Irun, amb la incorporació dels joves del filial Manuel Ortega i Jan Blas. “Arribem una mica justets, els jugadors estan cansats, però els equips de Champions i que van tenir representants als Jocs estan tots igual”, remarca el tècnic andalús.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)