Fórmula 1

Virolles al moll de l’os de Barcelona

Fórmula 1. Amb centre neuràlgic al passeig de Gràcia, la ciutat es transforma en un circuit improvisat perquè l’afició vegi els seus ídols amb monoplaces del 2021 en el ‘road show’ (18 h)

Enmig de la polèmica per les protestes dels veïns per les molèsties de talls de circulació i de les associacions ecologistes, el passeig de Gràcia i els seus voltants es convertiran avui en un circuit improvisat de butxaca de fórmula 1 amb alguns dels millors pilots del món exhibint-se per als malalts de benzina en la primera edició del road show. A partir de divendres el Circuit de Barcelona-Catalunya serà l’escenari d’un nou gran premi de la disciplina i Barcelona, que vol exhibir múscul davant l’amenaça de Madrid, ha programat una sèrie d’actes per fer bullir l’olla. Dissabte, per exemple, es va inaugurar la Fan Village, amb la qual es pretén acostar el món de la fórmula 1 als aficionats.

L’F1 Live Barcelona Road Show començarà a les 18 h i s’acabarà a les 19.30 h. L’exhibició tindrà un recorregut de 630 metres que passarà pel passeig de Gràcia, on hi ha l’F1 Fan Village, i recorrerà la ronda de Sant Pere fins al carrer Aragó per tornar al passeig de Gràcia. Això provocarà restriccions de circulació. Barcelona tallarà el trànsit a la plaça Catalunya, el passeig de Gràcia, el carrer Casp, la ronda de Sant Pere i la ronda Universitat fins demà a les 6 h.

Pel que fa als pilots, s’ha confirmat la presència de Carlos Sainz (Ferrari), l’únic de l’actual graella d’F1. També hi haurà Jack Doohan, reserva d’Alpine, i els catalans Pepe Martí (F2) i Mari Boya (F3). Fernando Alonso no hi serà. En principi, els pilots lluiran els cotxes del 2021 i no els d’aquest curs per la normativa de la fórmula 1 que impedeix utilitzar-los al marge de les curses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)