Pina celebra el seu gol.

El títol de lliga ja treu el cap (8-0)

Tarda festiva per al Barça. Retrobament amb el Johan després de la remuntada europea, golejada contra el Madrid CFF i títol de lliga a tocar. I és que el triomf d’aquesta tarda (8-0) deixa la lliga...

Luis Enrique ahir a la sala de premsa del Signal Iduna Park.

Anna FerrerPORTERA DE L’ESNECA FRAGA, CAMPIÓ DE LA LLIGA EUROPEA

“Després del que hem fet, aspirem a tot en l’OKLliga”

2009
El Barça goleja el Real Madrid al Santiago Bernabéu (2-6) El Barça de Pep Guardiola va al Santiago Bernabéu amb quatre punts d’avantatge respecte al Real Madrid, i en surt amb el títol sentenciat després de fer una exhibició memorable contra el seu gran rival, al qual humilia (2-6). El Madrid marca primer, i el Barça reacciona de manera contundent. Henry, Messi –amb dos gols cadascun–, Puyol i Piqué fan els gols del Barça.
1999
Hoquei sobre patins
La sisena copa d’Europa de l’Igualada El Caprabo Igualada guanya la sisena copa d’Europa en set anys. Derrota el Porto en la tanda de penals (5-5, 1-0) en la final a quatre que es disputa al pavelló de les Comes, a Igualada. Santi Carda fa el gol de la victòria en el dotzè penal. Carda (2), Tibau, David Cáceres i David Busquets fan els gols de l'equip d'Albert Tarrida. El Barça guanya el Novara (5-2) i acaba tercer.
2010
El Mediterrani torna a ser campió de lliga set anys després El CE Mediterrani torna a guanyar la lliga femenina set anys després. L’equip barceloní guanyar a la piscina del CN Sabadell (10-12) en el tercer partit de la final. L’equip de Pepe Alcázar té en la portera Laura Ester i Jennifer Pareja (set gols) les seves millors jugadores. El CN Sabadell havia guanyat les tres últimes lligues. És l’onzè títol de lliga per al Mediterrani.