2a divisió FEF

Dos il·lustres deixen l'Olot

2a divisió B. El conjunt garrotxí confirma les baixes de Jordi Freixa, que encadenava vuit temporades al club, i d'Albert Serra. Tots dos tanquen la seva carrera com a futbolistes

Dos dels futbolistes més carismàtics de les últimes temporades a Olot deixen el club i també posen punt final a la seva etapa com a jugadors. Albert Serra i Jordi Freixa no continuaran en el conjunt garrotxí i, tot i compartir la decisió de penjar les botes, els seus camins a partir d'ara seran una mica diferents.

El carril dret del municipal d'Olot trobarà a faltar Jordi Freixa. El futbolista de Castellfollit de la Roca no entrava en els plans de la primera plantilla de cara al curs que ve, i amb 34 anys ha decidit posar fi a la trajectòria com a jugador en actiu: “Jo hauria continuat una temporada més a l'Olot, però un cop vaig saber que no seguiria no em vaig plantejar jugar enlloc més”, destaca un dels homes més compromesos amb l'entitat olotina de l'última dècada. De fet, Freixa va aterrar al club de la capital de la Garrotxa fa vuit temporades, quan militava a la primera regional, i juntament amb companys com ara Abel i Roger va aconseguir quatre ascensos fins a l'actual 2a divisió B: “Són molts anys al club. Em quedo amb tota la gent que forma l'Olot, tant els dirigents com totes les persones que he conegut aquí. Recordo especialment els ascensos i també els no-ascensos. Quan va tot bé és fàcil apuntar-se, però quan va malament molts dels que ara hi són es van mantenir a primera línia”, destaca Freixa.

Pel que fa al futur del lateral garrotxí, de moment té previst posar certa distància amb el món del futbol: “Se'm va oferir participar en el cos tècnic, però per incompatibilitat labora i també altres dificultats que hem detectat durant les converses no hi entraré. Ara toca descansar i digerir-ho tot”, comenta el jugador.

Serra, punt final

Qui també tanca una etapa molt productiva en el món del futbol és Albert Serra. El banyolí finalitza a Olot un trajecte que l'ha portat per gairebé totes les categories professionals: “Cal saber dir prou. He gaudit molt jugant, però ara tinc més motivació per transmetre els coneixements que he adquirit que no pas per ser al camp”, explica Serra, que continuarà vinculat amb l'Olot amb alguna funció com a tècnic, molt possiblement en el futbol de base.

Albert Serra ha jugat tres temporades a la Garrotxa –dues a tercera i una a 2a B– però s'emporta una gran quantitat d'experiències: “Em quedo amb tot, des del Banyoles, on vaig començar, passant pel Figueres, on vaig entrar al món professional, i també l'Olot, on ho deixo. L'ascens a primera amb el Llevant també va ser molt especial.”

La direcció esportiva de l'Olot continua planificant la temporada que ve, i ara mateix el club ha confirmat de manera oficial fins a sis sortides: Xavi Muñoz, Roger, Reverter, Òscar Fornés, Freixa i Serra. D'altra banda, s'han fet tres incorporacions: Argi, Wilfred i Rubèn Canelada.

ELS PROTAGONISTES

He gaudit molt jugant a futbol, però ara tinc ganes de transmetre tot el que he après al camp
Albert Serra
defensa de l'olot

UNA INSTITUCIÓ

8
temporades
ha jugat Jordi Freixa defensant la samarreta de l'Olot. Ha aconseguit 4 ascensos.

AMB EXPERIÈNCIA

10
cursos
ha disputat Albert Serra jugant a 2a A i 2a B. Amb l'Olot va fer història sent campió de tercera.
Hauria continuat jugant a l'Olot. Es tanca una etapa i ara no em plantejo jugar enlloc més
Jordi Freixa
lateral de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)