Territorial

Nacho Castro dirigirà el Girona B el curs vinent

1a catalana. L'exentrenador del Peralada ha arribat a un acord amb el conjunt gironí per ser el nou tècnic i lluitar per ascendir a tercera

Nacho Castro dirigirà la temporada vinent el Girona B. L'exentrenador del Peralada ha arribat a un acord amb el conjunt blanc-i-vermell i serà el nou encarregat d'entrenar el filial, una plantilla que a part de tenir l'objectiu de formar futbolistes per nodrir en un futur proper el primer equip, tindrà la missió de lluitar per aconseguir l'ascens a tercera divisió, i així, situar el segon equip en una categoria competitiva, clau per garantir un salt qualitatiu en la formació dels futbolistes del planter.

Nacho Castro substituirà el tècnic del curs anterior, Pep Triadú, que com els anteriors entrenadors del Girona B ha tingut forces dificultats i obstacles a l'hora de competir a la primera catalana –la plantilla ha patit múltiples canvis durant la campanya–. Castro ja va pujar de primera catalana a tercera amb el Peralada el curs 13/14, equip al qual va deixar fa un mes després de dir que havia arribat “al final d'una etapa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)