FEB

Anna Carbó signa la vuitena temporada

Bàsquet. Lliga Femenina. L'escorta, que va arribar l'estiu del 2008, debutarà en competició europea de clubs amb l'Spar Citylift

Anna Carbó, la jugadora que ha defensat la samarreta de l'Uni Girona en més partits (201 des de la seva arribada, tant en competicions FEB com en lligues catalanes), continuarà la temporada vinent amb l'Spar Citylift Girona, amb el qual debutarà en competició europea de clubs. La seva continuïtat es donava per feta, però fins ahir el club no la va fer oficial.

Carbó (1988, 1,75) ha disputat set temporades amb el club gironí. És la tercera jugadora amb continuïtat de l'equip campió de lliga, després de Jordana i Kuktiene. Ara mateix està jugant a Austràlia amb el West Adelaide Bearcats, experiència que repeteix per segona temporada consecutiva.

En la divisió central ABL de la segona categoria australiana, l'equip de Carbó és quart (9-8) i la catalana lidera les Bearcats en punts (19) i assistències (4,6) i destaca també en rebot (8,1), i anota el 45 per cent en tirs de camp.

RÈCORD

201
partits
ha jugat Anna Carbó amb el primer equip de l'Uni Girona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)