2a divisió FEF

Maestre deixa l'Olot i fitxa pel Cornellà

De mutu acord. El jugador havia estat un fix en els esquemes d'Arnau Sala, però amb Rodri havia vist reduïda la seva participació

L'Olot va anunciar ahir la rescissió del contracte que l'unia amb Sergio Maestre. El conjunt olotí ha decidit prescindir dels serveis del migcampista defensiu, que va arribar a l'entitat l'estiu passat procedent del Badalona, per alliberar una fitxa dins la plantilla i així poder incorporar algun jugador de més de 23 anys.

Maestre va signar ahir la rescissió i avui mateix es començarà a entrenar amb el seu nou equip, el Cornellà, amb el qual podria debutar diumenge, a casa contra el Reus. El mig havia estat un fix en els esquemes d'Arnau Sala (1.046 minuts en dotze partits) però havia vist reduïda la seva participació amb Rodri (199 minuts en quatre partits).

David Márquez serà el següent

Un altre jugador que podria abandonar en les pròximes hores l'Olot és el lateral dret David Márquez, que va demanar a l'entitat garrotxina marxar per disposar de minuts en un altre club. El defensa podria incorporar-se a la disciplina del CD Masnou, de tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)