3a divisió FEF

Nacho Castro abandona la banqueta del Peralada

3a divisió. El tècnic es desvincularà del club el proper 30 de juny després de quatre temporades i del brillant ascens del curs passat a tercera divisió

Després de quatre temporades –les tres últimes de manera consecutiva–, Nacho Castro abandonarà la banqueta del Peralada el proper 30 de juny. El tècnic d'Avilés no continuarà en el club xampanyer per motius personals i, un dia després de la conclusió de la lliga va dirigir una carta al club, els jugadors i els aficionats en què dóna les gràcies a totes les persones que l'han ajudat en la seva trajectòria a l'entitat: “Avui és un dia molt fotut per mi però és el millor per tots. Han estat anys increïbles però no puc donar més de mi. Faig moltes coses per venir a Peralada i desgasta molt. Sé que trobaré a faltar a molta gent, el club, els jugadors i el fet d'entrenar el Peralada però no veig a la meva gent” comenta l'encara entrenador del conjunt empordanès, que una vegada més ha complert l'objectiu marcat a l'inici de curs.

El Peralada i Nacho Castro han estat units en les darreres quatre temporades. El curs passat, els de l'Alt Empordà van aconseguir l'ascens a tercera i el campionat de primera catalana després d'una brillant i regular campionat. Ja enguany, amb més patiments dels esperats a conseqüència dels descensos compensats que s'han generat des de la segona B, el Peralada ha aconseguit la permanència a la categoria sumant 49 punts i ocupant finalment una merescuda onzena posició: “Tots els sacrificis que he hagut de fer han valgut la pena. Deixo el club amb una base més sòlida i estic orgullós de tot el que hem fet en els darrers anys” diu Castro, que actualment viu a Sant Feliu de Llobregat, on hi té la seva feina estable: “Sé que no puc viure del futbol, però m'agrada entrenar. No trobaré un lloc tant idoni com el Peralada” sentencia l'asturià.

EL PROTAGONISTA

Sé que trobaré a faltar a molta gent, el club, els jugadors i el fet d'entrenar el Peralada però són molts sacrificis i no veig a la meva gent
És un dia fotut però és el millor per tots. Han estat anys increïbles però no puc donar més de mi
Nacho Castro
Entrenador del Peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)