Girona

El trampolí per a David Serrano serà el Badalona

Operació sortida. El Girona vol que el jugador del filial agafi minuts en una categoria de més nivell que la primera catalana i està a punt de tancar la cessió

El Girona està a punt de tancar la cessió del jugador del filial David Serrano al Badalona. El club de Montilivi vol que el carriler, un habitual en els entrenaments de la plantilla professional, es foguegi en una categoria de més nivell que no pas la primera catalana i li ha buscat una sortida que li permeti fer un pas endavant. Malgrat que ha debutat a segona A (va disputar l'últim quart d'hora del Girona-Saragossa), Serrano ho tenia molt i molt complicat per trobar un forat en el primer equip, atès que en la seva demarcació la competència és alta i la fila, molt llarga (Javi Álamo, Sebas Coris i Aday Benítez). A més, el Girona encara es vol reforçar amb un lateral dret.

En menys de set mesos, David Serrano haurà jugat en quatre categories diferents: va acabar el curs passat a tercera divisió amb el Martinenc; ha jugat a segona A i a primera catalana amb el Girona i el Girona B, i ara jugarà a segona B amb el Badalona.

Marcelo podria sortir

Cedit a principi de curs pel Juventus, el paper del central Marcelo Djalo en el Girona ha estat testimonial (només ha jugat la copa i la copa Catalunya). El defensa ja és clarament el sisè central –quan Machín no va poder disposar de Richy ni de Lejeune, va optar per Mas– i tot indica que si es queda a Montilivi el seu ostracisme serà total. Per complicar-ho més, el lateral que vol Cárcel també pot adaptar-se a l'eix. Si el jugador demana sortir perquè troba un equip durant el gener, el club no li posarà cap obstacle.

MARCELO DJALO

Si el central cedit pel Juventus vol marxar per falta de minuts, se li obrirà la porta

Vivi supera la revisió mèdica

Vivi ja és a Alacant, on avui serà presentat en roda de premsa com a nou jugador de l'Hèrcules en qualitat de cedit pel Girona. El migcampista, de 21 anys, va veure diumenge en acció el seu nou equip al camp de l'Atlètic Llevant i va passar ahir la revisió mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.