3a divisió FEF

Xavi Boniquet, més experiència a Peralada

3a divisió. Tot i haver renovat pel Terrassa fa poques setmanes, el migcampista arribarà al filial del Girona per enfortir el mig del camp

El Peralada continua reforçant-se amb vista a la temporada vinent i, tot i que encara no ho ha fet oficial ja que falta la signatura d'una de les dues parts, incorporarà a la seva plantilla el migcampista Xavi Boniquet. Aquest fitxatge permetrà a l'equip dirigit per Arnau Sala i Xavi Punsí augmentar l'experiència i la qualitat d'un planter jove però amb molta projecció.

El que serà la setzena incorporació del conjunt de l'Alt Empordà des de la seva afiliació amb el Girona té una experiència de 90 partits a segona B amb el Sant Andreu, el Badalona i el Cornellà, en els qual ha estat un jugador important en els esquemes de cada un dels seus entrenadors. Tècnic i amb molta habilitat entre línies, Boniquet també coneix la mar de bé la tercera divisió després de jugar més d'un centenar de partits amb la Pobla de Mafumet i el Terrassa, equip amb el qual el Girona i el jugador han hagut de negociar la rescissió del vincle que els unia fins al juny de l'any vinent.

Amb Vallho, Corominas, Nacho Ruiz i el mateix Boniquet, entre d'altres, el Peralada vol trobar l'equilibri entre futbolistes amb experiència i joves encara en progressió.

EXPERIÈNCIA

Boniquet, que pot jugar de mig o d'extrem, ha jugat 90 partits a 2a B i més de 100 a 3a
Porters
Gianni
Olot
David Oliveros
Girona B
Defenses
Chele
Terrassa
Vallho
Olot
Nacho Ruiz
Girona B
Estellés
Sabadell B
Carbonell
Alavés B
Pau Ribas
l'Escala
Migcampistes
Víctor Alonso
Llevant B
Djak Traoré
Olot
David Serrano
Badalona
Javi Sánchez
Mallorca B
Jorge Sureda
Mallorca B
Marc Carbó
Girona B
Xavi Boniquet
Terrassa
Davanter
David Corominas
l'Hospitalet
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)