Barça

L’esperança també és rodona

Estrena. El teatre Romea va acollir ahir la presentació del documental ‘Un joc anomenat esperança’, que dona visibilitat a la tasca de la Fundació Barça al món a través de la mirada de cinc prestigiosos periodistes

Somone, al Senegal; Dacca, a Bangladesh, Rio de Janeiro, al Brasil; l’illa grega de Lesbos i Barcelona. Són els cinc llocs on transcorre la història del documental Un joc anomenat esperança, estrenat ahir al teatre Romea i que pretén donar visibilitat a la tasca de la Fundació Barça arreu del món a través de la mirada de cinc periodistes de prestigi: John Carlin, Laura Restrepo, Martín Caparrós, Juan Cruz i Santiago Roncagliolo.

Dirigit pel publicista Jorge Martínez, el mateix d’El somni de Nujeen, que va servir per presentar la campanya de Nadal del club blaugrana, el documental demostra com la metodologia FutbolNet aconsegueix canviar la vida d’infants que viuen en contextos de violència, discriminació i pobresa utilitzant l’esport com a eina de transformació social.

A l’acte, presentat pel periodista Pere Escobar, hi van assistir, entre d’altres, el president del club, Josep Maria Bartomeu; el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i la directora general de la Fundació, Maria Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)