Barça

El Tsunami ‘juga a casa’ el 18-D

El clàssic. La plataforma anuncia diferents mobilitzacions, entre les quals n’hi ha una per al dia en què es jugarà el Barça-Real Madrid que s’havia de disputar avui i que va quedar ajornat

Després que el clàssic que s’havia de jugar avui al Camp Nou quedés ajornat com a conseqüència de les protestes massives de la població després de la sentència del Tribunal Suprem contra els polítics i activistes catalans i, sobretot, per la manifestació convocada aquesta tarda a Barcelona, el Tsunami Democràtic ha anunciat que es mobilitzarà el pròxim 18 de desembre, el dia en què, finalment, es disputarà el partit. En una enigmàtica piulada, la plataforma demana als seus milers de seguidors que guardin cinc dates i una d’elles és la del dimecres 18 de desembre. Un eloqüent “juguem a casa”, que convida a pensar que l’estadi del FC Barcelona podria ser el centre de la mobilització d’aquell dia, es pot llegir al costat de la data. En qualsevol cas, no s’especifica res més en el missatge.

Quan, el passat 16 d’octubre, LaLiga va anunciar que volia ajornar el Barça-Real Madrid d’avui, dia 26, el Tsunami Democràtic ja va respondre amb una irònica piulada escrita en anglès: “Challenge accepted” (repte acceptat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)