Barça

L’Inter de Milà i Conte no s’obliden de Rakitic i Vidal

Mercat d’hivern. El conjunt ‘neroazzurro’, que el 10 de desembre rebrà la visita del Barça al Giuseppe Meazza, continua fent moviments per concretar alguna de les dues operacions

L’Inter de Milà va empatar ahir al Giuseppe Meazza contra el Parma (2-2), amb gols de Candreva i Lukaku, i va desaprofitar una oportunitat única de situar-se líder de la Serie A, després de l’empat inesperat de la Juve al camp del Lecce (1-1). Error majúscul de l’Inter i més arguments a favor d’un Antonio Conte que continua pressionant la cúpula del conjunt de Milà per intentar abordar els fitxatges d’Ivan Rakitic i Arturo Vidal en la pròxima finestra del mercat hivernal.

Conte persevera. El tècnic italià ja va voler fitxar Rakitic el passat estiu, però els dubtes inicials del jugador i tot el posterior cas Neymar van impedir que l’operació es concretés. Ara vol tornar a la càrrega. El fet que el mateix Rakitic hagi vist amb els seus propis ulls que de la nit al dia s’ha convertit en un jugador absolutament prescindible per a Valverde, juga a favor de Conte. Rakitic vol minuts i si no és al Barça serà en una altra banda. L’Inter va reunir-se amb el Barça la setmana passada a Barcelona per parlar del tema i l’opció que hi hagi algun tipus de moviment en el pròxim mercat d’hivern torna a cotitzar a l’alça.

De moment, Rakitic està tranquil i aquests dies que la plantilla ha tingut descans ha aprofitat per viatjar a Sevilla, juntament amb la seva esposa Raquel Mauri. Rakitic només ha estat titular aquesta temporada a la lliga en un partit (contra el Granada) i en la majoria de les ocasions ha entrat al camp com a tercer canvi. Ha disputat en total només 167 minuts. És tot just el dissetè futbolista més utilitzat. Rol residual. En la Champions, si fa no fa el mateix: 36 minuts de 270 possibles i cap titularitat.

En la premsa italiana, a part de l’interès de l’Inter per Arturo Vidal i Rakitic, també s’han fet ressò de la possibilitat de fitxar Matic (Manchester United). Dins de tot aquest soroll, l’Inter-Barça del proper 10 de desembre agafa una nova dimensió.

SENSE LIDERATGE

L’Inter va empatar contra el Parma (2-2) i no va aprofitar el regal de la Juve
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)