Barça

El Barça se sent alliberat i està satisfet de com va anar la jornada del clàssic

Clàssic. Creu que el dispositiu de seguretat va funcionar i nega que hi hagués ordres de no deixar entrar pancartes del Tsunami a l’estadi

Respiraven ahir al matí de manera profunda en el FC Barcelona. Hi havia temor pel que pogués passar dins el Camp Nou en el clàssic degut a la jornada reivindicativa que havia convocat Tsunami Democràtic. I no va passar res dins de l’estadi, on el club tenia responsabilitat. Només es va haver d’interrompre el joc un parell de minuts en el minut deu de la segona part quan des de la graderia van caure una quantes, no gaire, pilotes grogues amb diferents missatges. No hi va haver invasió de camp, com alguns temien, ni res que s’hi assemblés.

El Barça està molt satisfets de com es van coordinar durant les setmanes prèvies al partit amb els Mossos d’Esquadra i del resultat d’aquesta coordinació i de l’operació que es va muntar pel clàssic. Només lamenten les llargues cues que es van formar a l’entrada de l’estadi i demanen disculpes als socis del club pels exhaustius controls que van haver de passar. En aquest sentit, molts aficionats es van queixar que fins i tot els van fer obrir els entrepans. Alguns afeccionats també es van queixar perquè no els van deixar entrar les cartolines amb el lema Spain, Sit and Talk. El club explica que no hi havia cap ordre en aquest sentit i que algun membre de seguretat no havia entès bé les ordres sobre el que es podia entrar o no. Diu que la mostra evident que no hi havia ordres en aquesta direcció van ser les milers de cartolines amb aquest lema que es van desplegar a les graderies en diferents moments del partit. També es va poder desplegar una pancarta gegant amb aquest lema en el lateral de l’estadi quan els equips van sortir a la gespa.

Finalment, el club blaugrana destaca que ells havien assegurat que el partit es jugaria i es va jugar sense cap tipus de problemes. I que es va poder combinar el futbol amb les reivindicacions polítiques.

Tsunami

Pel que fa a la plataforma Tsunami Democràtic, va fer un comunicat en què explicava que la jornada de protesta no havia tingut èxit al cent per cent. La plataforma va dir que no va poder desenvolupar l’acció més important que tenien prevista durant el partit. Segons algunes informacions, aquesta acció era desplegar pancartes que arribarien a la gespa amb drons. Aquesta acció comportava una gran esforç tecnològic. Ho van intentar durant tota la primera part, però van desistir quan van comprovar que era impossible a causa de l’actuació dels Mossos d’Esquadra. Els cossos de seguretat van aconseguir amb inhibidors que només poguessin volar per la zona drons de la policia catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)