Barça

“Al 2020 li demano tranquil·litat”

Valverde. El tècnic no vol parlar del seu futur i espera que Arturo Vidal i Aleñá no marxin en el proper mercat d’hivern

Malgrat les crítiques rebudes, sobretot pel joc de l’equip i per la derrota europea de Liverpool, Ernesto Valverde acaba l’any 2019 amb l’equip líder de la lliga i en els vuitens de la Champions, els objectius que tenia marcats abans de l’aturada per les vacances nadalenques. Per al 2020, el tècnic del Barça té clar el que vol. “Els entrenadors demanem tranquil·litat, que vol dir guanyar partits.” Valverde no va voler parlar sobre el seu futur i si continuarà activant la clàusula del seu contracte –també la té el club– i va insistir que el que desitja és “guanyar-ho tot perquè així estarem tots contents”.

Va reiterar que aquesta temporada tot està més igualat, tant en la lliga com a Europa però que ells tenen un factor determinant: Leo Messi. “És un avantatge enorme quan apareix Messi i fa un gol des de qualsevol lloc”, va assenyalar. Valverde ha elogiat diversos futbolistes, Griezmann i en especial Carles Aleñá i Arturo Vidal. A més, confia que continuaran en la plantilla després de les vacances, en especial pel que fa al xilè. “No em plantejo que pugui marxar. Va jugant, avui ha marcat. Fa molt temps que en parlem; és com el partit a Miami que havíem de disputar contra el Girona, que se’n va estar parlant molt i al final no es va jugar.” Pel que fa al partit, va admetre que es va posar perillós amb el 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)