Barça

Aleñá accepta marxar cedit al Betis aquest hivern

Barça. El club andalús no tindrà opció de compra i el jugador hauria d’incorporar-s’hi la setmana vinent. Aquesta temporada ha participat en quatre partits de lliga i un de Champions

No es va fer oficial ahir, però totes les parts ho donaven per fet. Carles Aleñá jugarà cedit en el Betis el que resta de temporada. El maresmenc ha tingut minuts en els últims partits després d’haver desaparegut de les alineacions i les convocatòries durant mesos, però haver tornat a gaudir de la confiança d’Ernesto Valverde no l’ha fet canviar d’opinió en la seva idea de marxar. El migcampista s’ha decantat per la proposta del Betis després de parlar amb Rubi i també pel fet que el club andalús hagi acceptat les seves condicions. El Betis volia una cessió amb opció de compra, però el jugador ha preferit només anar cedit fins al 30 de juny. El Barça està d’acord amb aquesta fórmula. De fet, el club blaugrana no volia desfer-se del jugador i havia parlat d’incloure una opció de recompra si posava una de compra per al Betis.

El migcampista hauria d’incorporar-se al Betis la setmana vinent i inclús podria debutar el 5 de gener, quan l’equip de Rubi s’enfrontarà a l’Alavés a Mendizorrotza. Des del Betis estan molt satisfets amb aquesta incorporació i esperen que, si el Barça continua sense comptar gaire amb Aleñá, el jugador decideixi allargar la seva estada al Benito Villamarín la temporada vinent.

Aquesta temporada, Aleñá va començar la lliga com a titular a San Mamés. Valverde el va substituir a la mitja part i el català va desaparèixer de les alineacions i les convocatòries fins al 7 de desembre, quan va jugar uns minuts contra el Mallorca. Ha participat en total en quatre partits de lliga i en un de lliga de campions. Va ser titular a Milà contra l’Inter en un partit intranscendent per a l’equip blaugrana i va tornar a gaudir de la titularitat dissabte passat contra l’Alavés al Camp Nou. Curiosament, contra l’equip basc podria tornar a jugar el 5 de gener en el seu primer partit amb la samarreta del Betis.

CURIOSITAT

Va jugar dissabte contra l’Alavés i podria debutar amb el Betis contra els bascos

Joaquín renova amb el Betis amb 38 anys

El Betis va anunciar ahir la renovació del seu capità, Joaquín, per una temporada més. El sevillà, amb 38 anys, continuarà al Benito Villamarín fins al 30 de juny de 2021. L’ampliació del contracte de l’ídol de l’afició del Betis va ser anunciada a través d’un vídeo en el qual el jugador, després de pujar a un helicòpter, semblava anunciar la seva retirada per acabar dient que continua un any més. Tot i haver fet ja 38 anys, Joaquín està en forma i ha participat en 17 dels 18 partits de lliga que ha jugat el Betis aquest curs, havent marcat sis gols. En el vídeo, Joaquín diu que està en el millor moment de la seva carrera. Quan acabi el seu contracte, estarà a punt de fer 40 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)