Barça

“Continuem estant convençuts del que fem”

Quique Setién. El tècnic diu que és normal que encara no es vegi en el camp el que vol, però que li està sent més fàcil del que esperava

No fa ni tres setmanes que Quique Setién és entrenador del Barça i ja han aparegut les primeres crítiques cap al tècnic. Les dificultats per derrotar l’Eivissa a la copa i la derrota de dissabte passat a Mestalla han estat les causants. Setién sap que en el Barça no hi ha temps, que els resultats han de ser immediats, però es mostra segur del que fa. “Treballar sense la pressió dels resultats seria millor, però sabem que hem de guanyar punts i anar aconseguint el que volem. Molts jugadors ja sabien moltes coses perquè va en l’ADN d’aquest club. Estem donant molta informació perquè els futbolistes es posin al dia al més ràpid possible. Hi ha molt a fer, però aquests futbolistes són molt intel·ligents”, deia ahir Setién en la roda de premsa prèvia al partit d’avui contra el Leganés, explicant que la derrota de Mestalla no el farà canviar. “Jo estic igual emocionalment parlant després de la derrota. Va ser dolorosa, però no altera el nostre dia a dia. Continuem estant convençuts del que fem. Hem d’aconseguir que aquest equip jugui bé i guanyi.”

Setién creu que és aviat perquè es vegi en el camp tot el que estan fent en els entrenaments, però es mostra molt satisfet amb l’actitud dels seus jugadors. “El nostre objectiu és millorar cada dia i aconseguir que tot el que plantegem a la pissarra es vegi després en el camp. La realitat és que hi ha coses que ens agradaria veure ja, però no és fàcil. Hem fet sis entrenaments. No és fàcil d’explicar o entendre, però és un procés normal. He de dir que m’està resultant més senzill del que pensava. Ahir vam fer un entrenament espectacular. És evident que tot es pot fer millor, però estic encantat amb la capacitat que tenen aquests futbolistes de captar el que els demanem.”

El tècnic va dir que les crítiques no el desgasten perquè ni escolta ni llegeix res. “Estic centrat en la meva feina.” I també que ha rebut el suport del president, Josep Maria Bartomeu. “He parlat amb ell, m’ha transmès confiança. M’ha dit que em doni temps, que treballi i m’adapti a un club d’aquesta dimensió. Encara no sé ni el nom d’alguns dels que treballen al meu voltant.”

Divendres es tanca el mercat de fitxatges i el Barça continua buscant un davanter. L’entrenador admetia ahir que li aniria ve la seva arribada. “Estic encantat amb el que tenim, però no negaré que seria interessant que vingués un jugador. Si ve algú, benvingut serà”, deia Quique Setién, que va admetre que la marxa de Carles Pérez ha estat una decisió consensuada. “És una decisió compartida. Amb ell he parlat de manera clara. No parlo sobre les converses privades i les decisions que prengui el club. No tinc res més a dir sobre aquest tema. Entenc que l’opció ha estat bona. Si hi haurà més sortides? No puc garantir res. Aquestes decisions les pren el club entenent que és el millor per a tots. I un jugador tampoc marxa si no vol marxar.”

Leganés

Del partit d’aquesta tarda, poc a dir. Respecte per un rival que no serà fàcil. “L’objectiu és controlar el partit, tractar d’evitar les contres. Sabem que portarem la iniciativa, però hem de minimitzar el seu perill. Ells no tenen gaire res a perdre i jugaran tranquils. Per a nosaltres, el partit és molt important. Jo no vaig tranquil mai als partits i la realitat és que el Leganés li va complicar la vida a l’Atlético. És un equip que ha millorat i que fa molt bé el que fa. És un equip que et pot donar un disgust.”

DAVANTER

“Estic bé amb el que tinc, però no negaré que seria bo que vingués un jugador”

CARLES PÉREZ

“És una decisió compartida. Amb ell, vaig parlar de manera clara”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)