Barça

Piqué serà baixa diumenge vinent al Benito Villamarín

Sanció. El central català va veure contra el Llevant la desena targeta groga en la lliga

Gerard Piqué va fer ahir 33 anys. Va celebrar el seu aniversari amb una victòria contra el Llevant, però la felicitat no va ser completa per al català. Entrada la segona part, en el minut 65, va veure una targeta groga que no li permetrà jugar el partit important que el Barça té diumenge vinent contra el Betis al Benito Villamarín, en el retorn de Quique Setién a Sevilla. Serà el segon partit que es perd Piqué per sanció en aquesta lliga, ja que ahir va complir el segon cicle de targetes grogues.

El central català va protestar molt la targeta. De fet, va protestar moltes de les faltes que li va assenyalar Cordero Vega. Considerava en la falta que li va suposar la targeta que havia tocat la pilota. És possible que el Barça presenti recurs a la groga, però difícilment prosperarà perquè prevaldrà el criteri de l’àrbitre. La sanció de Piqué provocarà que la parella de centrals contra el Betis sigui la formada per Lenglet i Umtiti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)