Barça

Sonen Ángel i Lucas Pérez

Es busca davanter. L’opció del veterà jugador del Getafe, de 32 anys, es presenta com una de les més assequibles econòmicament, perquè el seu preu és de deu milions d’euros

A falta que la lesió de Dembélé sigui catalogada de llarga durada, un cop el FC Barcelona presentarà un informe mèdic que avalarà que tindrà un temps de recuperació superior als cinc mesos, com estableix la normativa de la federació espanyola de futbol, el club blaugrana es prepara per incorporar un nou davanter. El Barça disposarà de quinze dies per fitxar quan l’ens federatiu aprovarà la baixa del francès, però, molt probablement, no trigarà tant a fer efectiva la nova incorporació. Setién ho va deixar ben clar en la roda de premsa d’ahir: “Ja ho teníem clar abans i ara continuem al damunt d’aquest tema.”

El Barça només podrà fitxar futbolistes de primera i segona divisió o bé que no tinguin equip, per això els noms dels davanters que més sonen són els d’Ángel Rodríguez (Getafe), Lucas Pérez (Alavés), Willian José (Real Sociedad) i Borja Iglesias (Betis). La opció d’Ángel, un futbolista de 32 anys que ha marcat 9 gols en els 19 partits de lliga que ha jugat, sembla la més assequible: la seva sortida val deu milions d’euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)