Barça

JOSÉ JUAN ROMERO

ENTRENADOR DEL CEUTA, EX-ENTRENADOR DEL BETIS B

“Tindrà una bona rebuda”

Ara al Ceuta, José Juan Romero (Sevilla, 1 de gener del 1974) va entrenar el filial del Betis quan Quique Setién entrenava el primer equip.

Com va ser la seva relació amb Setién?
Quan va arribar al Betis, vaig veure la llum. Compartim la mateixa filosofia del joc i, per això, parlàvem molt, esmorzàvem plegats... Ens vam ajudar molt.
Hi ha parlat des que és l’entrenador del Barça?
I tant. Després del primer entrenament, l’Eder [Sarabia] em va enviar unes imatges molt simpàtiques del cos tècnic. Sempre han tingut detalls molt macos amb mi: quan el Betis es va classificar per a l’Europa League em van enviar una foto del vestidor dient-me que allò també era cosa meva. Ens vam ajudar molt amb els jugadors del planter. El club, per exemple, no volia comptar amb Junior Firpo i nosaltres vam apostar per ell.
Com va viure Setién la divisió que va provocar en el Betis?
Ni quan li van anar bé les coses tenia el favor unànime de l’afició. Ell no ho entenia. No ho va passar bé, perquè té una personalitat molt forta. El seu model no era fàcil d’implementar trobant una bona acollida, com passa a Barcelona. Ara mateix, el Betis viu en una divisió constant i qualsevol entrenador hi trobarà un entorn convuls.
Com el rebrà el Villamarín?
Els contraris a la presidència aniran en contra d’ell, però hi ha molta més gent que li anirà a favor. El que passa és que no fan tant soroll com els altres. Crec que, en general, tindrà una bona rebuda.
Va ser difícil la relació amb Llorenç Serra Ferrer?
Setién i Serra Ferrer són persones oposades. Els presidents estaven amb Setién, però bona part de la massa social estava amb Serra. Era un panorama molt fotut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)