Barça

“Conèixer el rival no vol dir tenir-lo controlat”

Quique Setién. El tècnic blaugrana torna al Benito Villamarín, on va dirigir la banqueta durant dues temporades i va acabar “satisfet” de la feina feta

Per a Quique Setién, tot el que li està passant des que va aterrar a can Barça és diferent. Especial. Però la visita d’avui al Benito Villamarín la tenia marcada en vermell al calendari des que va deixar de passejar “prop de les vaques” per emprendre el repte de ser l’entrenador del Barça. “Indiscutiblement, és especial. Per a mi i per al cos tècnic. Hi vam passar dues temporades extraordinàries”, va dir ahir el tècnic càntabre en la roda de premsa prèvia al duel contra el Betis. “Meravelloses”, hi va afegir més tard. “Només tinc paraules d’agraïment. Hi vaig créixer professionalment i com a persona”, va recordar Setién, que va voler fer entendre que ja no pensa en tot el rum-rum que es va generar sobre el seu comiat. “Està oblidat. Hi vaig deixar molts amics i vaig ser molt feliç. Em quedo amb els èxits puntuals i el nivell d’atreviment que vam tenir. Els últims mesos van ser durs, però ho vam portar bé. Vaig entendre la crítica i vaig donar les meves explicacions, però cadascú que en faci la seva interpretació. Vaig marxar satisfet”, va sentenciar per tancar el tema.

Avui, contra el Betis, Setién haurà de fer mans i mànigues perquè la falta d’efectius no afecti la competitivitat de l’equip. Només té disponibles catorze fitxes de la primera plantilla. Sense el davanter que ell mateix considera que hi falta i amb Piqué sancionat a l’eix de la defensa. “En moments puntuals, potser ens veiem amb dificultats, però, si passa, buscarem solucions”, va comentar el tècnic, que anhela l’arribada d’un 9. “Si és possible, que sigui versàtil. No és fàcil, perquè el mercat està com està i, a més, ens han d’autoritzar. Tenim uns quants noms, però hi ha altres condicionants que, en molts casos, no depenen de mi ni del club. És obvi que necessitem que vingui algú”, va considerar Setién, que, a més, va insistir més tard que el reforç arribaria a la davantera i no a l’eix de la defensa. “En defensa, ens acomodarem”, va afirmar el tècnic càntabre, que va repetir que confia en Collado i Riqui Puig, que els està coneixent i que tots dos poden aportar coses des de les seves posicions respectives.

Un rival conegut

El Barça tindrà avui al davant exdeixebles de Setién. “Serà molt complicat, perquè al Betis li podem fer mal, però ells a nosaltres també. Tenen una capacitat de generar ocasions tremenda. Serà molt difícil. Però és importantíssim tirar endavant el partit. Per guanyar, i per sortir de la dinàmica fora de casa. Estem en disposició de millorar el que vam fer dijous a Bilbao”, va afirmar el tècnic del Barça. “Coneixem bé l’equip. Hi han arribat jugadors importants, però tenim coneixement profund del rival. Tot i que això no vol dir que el tinguem controlat. Serà difícil i hem d’estar molt bé per guanyar”, hi va afegir Setién, que avui viurà un duel especial.

EL DAVANTER

“Tenim noms, però hi ha condicionants que no depenen de mi ni del club”

EL BETIS

“Els podem fer mal, però ells a nosaltres també. Tenen una gran capacitat per generar ocasions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)