Barça

“El vestidor és una bassa d’oli, estem encantats”

Reptes. El tècnic es defensa del plantejament contra el Madrid i desmenteix que hi hagi una relació poc fluida amb els seus jugadors

Quique Setién només fa 53 dies que és a la banqueta del Barcelona i aquesta setmana, molt probablement, està sent la més difícil. El tècnic ha hagut d’afrontar la ressaca de la derrota contra el Madrid, amb dubtes inclosos sobre el seu plantejament, ha hagut de demanar disculpes per les paraules i els gestos del seu entrenador ajudant, Eder Sarabia, mentre era a la banqueta al Bernabéu i ha vist com algunes informacions el deixaven en una mala posició respecte al vestidor. Per tot plegat, la roda de premsa d’ahir va servir per al tècnic com una defensa personal i el partit contra la Real va quedar en un segon pla.

El tècnic va voler defensar l’estratègia emprada contra el Madrid. “Vam tenir fins a set ocasions clares”, va repetir en tres vegades. “El gol del Madrid va arribar en un refús i, en canvi, un xut de Martin [Braithwaite], que també va ser rebotat, va sortir desviat per poc. Pels resultadistes, això és molt important, però jo em guio per altres coses”, va explicar el tècnic, que no creu que hi hagi un favorit per guanyar la lliga: “Això varia cada setmana. El més important són les sensacions i la continuïtat. Jo estic molt content d’haver generat set ocasions clares al Bernabéu.”

Setién també va aclarir que amb el vestidor hi ha una bona sintonia. “No tenim cap problema amb el vestidor. Estem encantats. És una bassa d’oli. Estan veient que hi ha coses en què estan millorant. Són dades objectives, tot i que hi ha gent a qui no li interessa mirar-les. Tenim una relació extraordinària”, va insistir l’entrenador blaugrana: “Com sempre a la vida, un s’ha de guanyar la confiança. Quan tens un currículum com el d’aquests jugadors, quan ve algú nou es pregunten què pot aportar. I a uns els convences més aviat i a d’altres, més tard. Però forma part de la meva feina”.

VESTIDOR

“Un s’ha de guanyar la confiança. A uns els convences més aviat i a d’altres, més tard”

DEFENSA

“Vam generar fins a set ocasions contra el Madrid. Això són dades objectives”

“Eder s’ha equivocat en les formes”

Setién es va disculpar públicament per les imatges que va deixar el seu segon entrenador, Eder Sarabia, en el partit contra el Madrid, en les quals criticava amb dures paraules els seus jugadors. “Aquest tema no dona més de si. La realitat és que Eder Sarabia s’ha equivocat en les formes amb què s’ha expressat. A mi no m’agraden. I ho vull matisar bé perquè hi ha algunes coses que poden generar dubtes, però nosaltres no en tenim. Demostrar el teu caràcter i temperament és normal i a mi m’encanta. Em preocupen les formes. Quan hem demanat disculpes és perquè hi ha una sèrie de paraules que no s’han d’utilitzar quan representes un club com aquest”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)