Barça

Sí al Futur veu el Barça en fallida total

Barça. La plataforma assegura que, si no fos per la pandèmia, posaria en marxa tots els mecanismes per forçar eleccions anticipades

La plataforma alternativa Sí al Futur, encapçalada pel precandidat Víctor Font, ha fet una carta criticant l’actual gestió de la directiva de Josep Maria Bartomeu. “Ja fa temps que Sí al Futur ha anat advertint els socis i sòcies del Barça que el club va de dret cap a la tempesta perfecta –adverteix el comunicat–. Si els riscos eren grans, ara són gegantins.” I critica els últims moviments de la junta: “Fa mesos que assistim a una vergonyosa escalada de capítols del comportament institucional del club, en què el darrer tapa la gravetat de l’anterior” i assenyala que “ara el que està en risc és el mateix Barça”. La missiva detalla un seguit de problemes dels últims anys, des de la condemna del cas Neymar, els problemes entre la directiva, jugadors i executius fins a l’escàndol de les xarxes socials. “El resultat és el perill de fallida econòmica i fallida moral en què el club s’ha instal·lat. Game over”, explica el comunicat de Sí al Futur, que reclama “fer foc nou” i explica que el club camina cap a “uns comptes espremuts” que el fan insostenible.

Vista la situació actual, Sí al Futur ha assegurat que, “en condicions normals”, ja estaria demanant dimissions i la convocatòria immediata d’eleccions anticipades. “Seria una irresponsabilitat no fer-ho. Però amb el país confinat i sense saber quan tornarem a la vida normal, és pràcticament impossible recollir firmes, presentar candidatures, fer campanya i obrir les urnes aquest estiu.” També critica les poques eines que té l’oposició per articular una moció de censura. En aquest sentit, “la reformada” junta directiva “neix sense autoritat i credibilitat, no pot amagar-se darrere la pandèmia i prendre decisions que poden hipotecar el futur del club”, assegura amb contundència el comunicat de la plataforma.

Per tot això, Sí al Futur ha llançat tres qüestions a la directiva, però totes en una mateixa línia: transparència per conèixer la situació econòmica del club; endarrerir la presa de decisions estructurals que no siguin imprescindibles, especialment l’Espai Barça, i com a tercer punt oferir la màxima prudència i transparència a l’hora de fer operacions amb jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)