Barça

Rousaud: “El que vaig dir és cert i demostrable”

‘Barçagate’. L’exvicepresident institucional del Barça es mostra ferm en l’acusació de corrupció en el si del club i posa el cas en mans dels seus advocats

L’exvicepresident institucional del FC Barcelona, Emili Rousaud, es manté ferm en les seves declaracions fetes dies enrere en què acusava algú del club d’haver posat “la mà a la caixa”. Després del posterior anunci del portaveu del Barça, Josep Vives, de la querella penal que l’actual junta directiva presentaria contra Rousaud per les seves paraules, ara l’exvicepresident reitera el seu discurs. Rousaud es referma en la seva denúncia de corrupció en el ja famós cas del Barçagate.

“L’existència de corrupció al si del club queda palesa en el fet ja demostrat que s’han esmicolat contractes entre companyies vinculades (una de radicada en un paradís fiscal, fet que vulnera la llei de prevenció de blanqueig de capitals) a fi i efecte d’evitar els controls interns, les aprovacions per part del comitè d’adjudicacions i de la junta directiva”, explica en el primer punt del seu darrer comunicat oficial. I hi afegeix: “Les afirmacions categòriques que he efectuat sobre aquest assumpte són absolutament certes i demostrables; les opinions que he manifestat són absolutament fonamentades, la qual cosa em permet de manifestar que la querella anunciada no té cap mena de fonament. Al seu moment vaig posar en coneixement del club aquestes irregularitats, però, malauradament, han estat la causa de la meva dimissió. Tot i això, no es pot menystenir que és una obligació moral, però també legal, denunciar públicament unes actuacions irregulars que poden ser constitutives de delicte.”

Emili Rousaud, un dels cinc membres de l’anterior junta que ha dimitit recentment, avisa també que es reserva “el dret de dur a terme les accions que en dret procedeixin en defensa dels meus legítims interessos i drets, especialment en considerar que la querella anunciada podria ser constitutiva d’un delicte de denúncia falsa i d’un delicte d’injúries atès que la seva finalitat real podria ser únicament tacar la meva honorabilitat”. Rousaud ja ha posat el cas en mans de l’advocat Diego Artacho, del bufet DWF-RCD.

En el comunicat hi afegeix: “Mai he posat en qüestió l’honorabilitat del nostre estimat club i dels seus treballadors. La meva intenció en tot moment ha estat la de ser conseqüent amb la meva actuació a la junta des de els inicis del mandat, actuació guiada per la transparència, l’honestedat i el respecte al soci, i no defraudar la confiança que va dipositar en la junta a les passades eleccions”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)