Barça

Koeman, hospitalitzat però estable

Crisi coronària. Els metges intervenen a temps l’afectació cardíaca de la llegenda blaugrana, que avui podria ser donat d’alta

Ronald Koeman es troba en bones condicions després d’una afectació cardíaca que li va provocar la hospitalització i la intervenció mèdica. El seleccionador holandès va ser traslladat en ambulància a un hospital d’Amsterdam i va ser-hi intervingut amb èxit, segons la informació de De Telegraaf, citant fonts familiars.

L’entrenador, de 57 anys, va ser sotmès a un cateterisme, que consisteix en la implantació a través d’una artèria gran de stent –molles– per alliberar vasos sanguinis que irriguen el cor que han quedat bloquejats o massa estrets. Koeman va sentir dolors al pit després d’un entrenament físic i va haver de ser hospitalitzat. La seva vida no corre perill i podria ser donat d’alta avui mateix.

Seleccionador

Ronald Koeman, que va ser jugador del Barça durant sis temporades, ara mateix ostenta el càrrec de seleccionador del seu país, en un contracte que expirava després de l’Eurocopa que s’havia de disputar el 2020.

ENTRENAMENT

Va sentir dolors al pit després d’un entrenament amb bicicleta i va ser intervingut
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)