Barça

Sergiño Dest, alternativa a Semedo en el lateral

Mercat. A Holanda situen el lateral de l’Ajax en l’òrbita del Barça; d’origen estatunidenc i amb passaport holandès, no ocuparia plaça extracomunitària

En espera de més moviments en el cas Semedo, amb João Cancelo i Mattia de Sciglio com a convidats a la festa, ara en les últimes hores ha aparegut un nou nom que podria acabar resultant definitiu en aquesta partida d’escacs en la demarcació de lateral dret. Es tracta de Sergiño Dest (Ajax). El jove lateral del conjunt dirigit per Erik ten Hag és un objectiu clar del Barça per a la pròxima temporada i el fitxatge estaria bastant avançat segons el programa de televisió holandès Veronica inside.

Sergiño Dest, d’origen estatunidenc, però amb passaport holandès, no ocuparia plaça d’extracomunitari i això juga al seu favor, en detriment del brasiler Emerson Royal, cedit al Betis fins al 2021, i que la seva condició d’extracomunitari suposa ara mateix un impediment perquè pugui vestir de blaugrana com explicàvem en una informació anterior. Dest, de només 19 anys, sempre s’ha declarat admirador de la filosofia de joc del Barça i en unes declaracions a Bleacher Report va assegurar recentment que “jugar al Barça sempre ha estat un somni”. De fet, segons la informació de la premsa holandesa, el jugador fins i tot hauria refusat una oferta temptadora del Bayern de Munic perquè prefereix jugar al Camp Nou. Dest ha estat present aquesta temporada a l’Allianz Arena en més d’un partit del Bayern i emissaris del club bavarès fa mesos que persegueixen el futbolista. Però la seva elecció és el Barça.

Sergiño Dest ha disputat un total de 34 partits aquesta temporada amb l’Ajax, comptant l’Eredivisie, la copa holandesa, la Champions i la prèvia de la Champions. Ha fet sis assistències de gol i ha marcat dues dianes. En la lliga ha jugat un total de 20 partits en la seva primera temporada en el primer equip de l’Ajax.

Futbolista de gran projecció i amb capacitat també per actuar a la banda esquerra, Dest ja sap què és jugar contra equips de la lliga espanyola. Aquesta temporada va enfrontar-se al València en la Champions League i després va enfrontar-se al Getafe de Bordalás en l’Europa League. El seu agent, Joes Blakborn, ha admès contactes amb el Barça.

BON RENDIMENT

En el seu primer any en el primer equip de l’Ajax ha jugat 34 partits (20 en l’Eredivisie)

A EUROPA

Aquest curs, Dest s’ha enfrontat al València i al Getafe en la Champions i l’Europa League
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)