Barça

“Tot dependrà de com vagi en la Bundesliga”

Barça. Sergi Roberto reconeix que se’ls fa molt estrany entrenar-se individualment i que costarà jugar sense públic

El primer equip del FC Barcelona va posar ahir punt final a la setmana d’entrenaments. Una sessió molt similar a les anteriors, amb circuits individuals tant amb pilota com sense, entrenant el físic i la precisió. Són uns dies en què els jugadors s’han entrenat de manera individualitzada, una experiència que cap d’ells havia viscut i que se’ls ha fet força estranya perquè no estaven acostumats a entrenar-se així, sota el protocol de La Liga. “Quan arribem ens prenen la temperatura, ens pregunten si tenim algun símptoma. Cada cinc minuts arriba un jugador, es posa les botes i va cap al camp. Cada jugador va al lloc que li toca i ens entrenem. Un cop acabada la sessió, cada grup va a un lloc per canviar-se el calçat i marxa amb la roba d’entrenament cap a casa i ens dutxem allà”, detalla Sergi Roberto.

El reusenc lamenta no poder-se entrenar conjuntament amb els companys, però confia que la bona feina feta durant el confinament i en aquests primers dies de sessions individualitzades els permetin tornar aviat a la feina de grup. “Esperem que tothom respecti les mesures i que en les pròximes setmanes puguem avançar fases i entrenar-nos junts.”.Malgrat la inactivitat, Sergi Roberto assegura que les sensacions després d’aquests primers dies de feina són “positives” i que de mica en mica van entrant-se en una dinàmica d’entrenaments “més durs”.

I és que el retorn a la competició ja no queda gaire lluny –s’espera per a mitjan juny–. Una bona prova de foc serà el que passi en la lliga d’Alemanya, que ja ha començat. Sergi Roberto considera que és un bon mirall per saber què els espera a ells tant per les mesures de seguretat com per habituar-se a jugar a porta tancada. “Ara començarà la Bundesliga i crec que tot dependrà de com vagi allà. Tot i jugar sense públic, donarem el cent per cent, com sempre. Encara que l’estadi no estigui ple sabem que la gent estarà mirant el partit des de casa i donant-nos suport”, diu. El català no se’n fa gaire a la idea de jugar sense públic, tot i que ja té l’experiència del famós partit contra Las Palmas de l’1 d’octubre. “Ja hem jugat sense afició, es fa molt estrany i costa molt. Personalment encara no tinc la idea al cap que jugarem així”.

Tot i no poder gaudir del suport de l’afició blaugrana, Sergi Roberto afirma que s’hi deixaran la pell per intentar guanyar-ho tot.

EL MÉS DESTACAT

Ara començarà la Bundesliga i crec que tot dependrà de com vagi allà. Tot i jugar sense públic, donarem el cent per cent, com sempre
Ja hem jugat sense afició, es fa molt estrany i costa molt. Personalment encara no tinc la idea al cap que jugarem així
Sergi Roberto
Esperem que tothom respecti les mesures i que en les pròximes setmanes puguem avançar fases i entrenar-nos junts

Missatge d’agraïment al personal sanitari

Els professionals del sector sanitari estan actuant com uns autèntics herois durant aquesta pandèmia. I molts d’ells no ho han fet en les millors condicions ni prou protegits, sobretot els primers dies. Sergi Roberto els va voler enviar un missatge d’agraïment per tota la bona feina que havien fet aquestes setmanes i que, en bona part, permet que es pugui tornar a jugar a futbol. “Vull donar les gràcies a tots els sanitaris que estan a primera línia lluitant contra aquesta malaltia que està afectant tantes persones, i que estan fent tot el que poden per curar la gent i fer possible que tot això vagi disminuint, i també fer la vida més fàcil a tothom. Ells també estan en perill d’infectar-se i estan cada dia ajudant la gent”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)