Barça

Arthur ho engega tot

Barça. El migcampista al·lega unes molèsties al turmell per no ser convocat per al partit d’avui i Setién dona mostres de no creure-se’l després de defensar el seu compromís públicament

Arthur no ha estat convocat per al partit d’avui contra l’Alavés. Quique Setién l’ha deixat fora de la llista tot i tenir diverses baixes al mig del camp. “Sobre Arthur l’únic que puc dir és que aquest matí [ahir] ha vingut dient-me que tenia molèsties en un turmell”, va dir Setién, manifestant entre línies la sospita que el jugador simplement no ha volgut viatjar.

El divorci entre Arthur Melo i el Barça sembla total després que el club l’empenyés al traspàs per la Juventus per motius econòmics. Aleshores, just després de la transferència, Setién va manifestar que el migcampista havia mostrat internament al vestidor el seu compromís fins al seu últim dia al Barça [un cop acabi la Champions League]. “No tinc cap dubte d’ell. Serà honrat fins a l’últim dia, tal com ell ho ha manifestat. Està a disposició de l’equip i així ho hem dit tant ell com jo. Després caldrà veure si jo decideixo que jugui més o menys”, va manifestar el tècnic just després de confirmar-se el seu traspàs per la Juventus, el 29 de juny passat. Des d’aquelles declaracions, Arthur no ha jugat ni un sol minut i ha deixat imatges que feien dubtar del seu compromís amb l’equip, com per exemple un badall mentre era a la banqueta en el darrer partit contra l’Osasuna, en què el Barça s’estava jugant la lliga.

El Barça no ha fet cap anunci de la lesió del jugador i Arthur no ha estat convocat per al partit contra l’Alavés a Mendizorrotza. De tot plegat es desprèn que el club i el jugador separaran els seus camins abans d’hora, formalment o informalment. I això que el Barça necessita tota la seva plantilla per intentar assolir la Champions League. Tant és així que Quique Setién no ha permès als tres jugadors del filial (Araujo, Riqui Puig i Ansu) que estan en la dinàmica del primer equip reforçar el conjunt de Garcia Pimienta per a la promoció d’ascens.

LA REACCIÓ

Sobre Arthur l’únic que puc dir és que ha vingut dient-me que tenia molèsties en un turmell
Quique Setién
entrenador del barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)