Barça

Crit al cel dels possibles candidats

Les reaccions dels possibles candidats a la presidència del Barça no es van fer esperar després que es fes públic que Messi vol marxar. Víctor Font, per exemple, usava les xarxes per dedicar a Josep Maria Bartomeu un missatge força dur. “Saps perfectament que si els culers poguéssim anar a l’estadi, tot el camp seria un clam: Bartomeu, plega! No has estat capaç ni de custodiar el millor de la història, un mite fet a casa. Per això insistim: Bartomeu, dimissió i eleccions al més aviat possible!”, exclamava. “En el cas que Bartomeu segueixi sense escoltar, Sí al futur donarà suport actiu a la moció de censura ja en marxa”, anunciava tot seguit. També es pronunciaven des de Twitter Joan Laporta i Agustí Benedito, amb dues piulades contundents. “Bartomeu i la seva junta han de dimitir immediatament. Han anat minant la moral de Messi per salvar-se ells del desgavell econòmic i esportiu que han creat. Si dimitissin, encara hi hauria esperança que Messi es quedés al Barça”, etzibava qui va ser president entre el 2003 i el 2010. “Volen que Messi marxi per salvar els comptes. Amb 700 milions de clàusula, l’única manera és fer-li la vida impossible fins que digui públicament que vol marxar. Avui ho ha fet via burofax. Messi no pot marxar! Messi, sí; Barto, no!”, deia qui va ser candidat en les eleccions del 2010 i el 2015.

Per la seva banda, Toni Freixa, responent a la trucada d’aquest diari, lamentava com havien anat els fets i es mostrava crític amb Messi. “S’ha gestionat molt malament la situació i ell s’equivoca en les formes, manifestant la seva voluntat de sortir sense que el Barça percebi cap ingrés. En el seu contracte hi ha una clàusula de 700 milions i, si el que vol és no pagar-la acollint-se al fet que el curs ha canviat de dates, s’equivoca. El més decebedor són les formes. Espero que el Barça es faci respectar. Si Messi marxa enviant un burofax, que Neymar n’enviï un altre a Al-Khelaïfi... Potser el podem fitxar.” Emili Rousaud no podia evitar deixar-se portar pels sentiments: “Messi no pot marxar així, ha escrit les pàgines més brillants de la història del club. No ho podem permetre!” Jordi Farré considerava que la notícia era la pitjor de la història del Barça. “Bartomeu hauria de plegar avui mateix i s’haurien de convocar eleccions perquè el nou president pogués reconduir la situació”, deia també. I, finalment, Lluís Fernández Alà assenyalava la directiva: “És la conseqüència més terrible de la seva pèssima gestió. Per responsabilitat, haurien de dimitir.” I es posava al costat de Messi: “Tot el nostre suport a Leo Messi. L’hem de convèncer, perquè al març hi haurà un nou president.”

INDIGNACIÓ

Han minat la moral de Messi per salvar-se ells. Si dimitissin, hi hauria esperança que Messi es quedés
Joan Laporta
Bartomeu, plega! No has estat capaç ni de custodiar el millor de la història, un mite fet a casa. Eleccions al més aviat possible
Víctor Font
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)