Barça

Jordi Farré inicia el procés per a la moció

Jordi Farré, el líder de la precandidatura a les eleccions Nou Impuls Barça, i que ja es va presentar en els comicis del 2015, va complir amb la paraula donada i ahir ben aviat al matí es va presentar a les oficines del FC Barcelona per iniciar els tràmits per presentar un vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva. Va ser la seva resposta a la decisió de Messi de marxar del Barça i que ell entén que és per culpa dels actuals dirigents. “Com vaig dir ahir, acabo de presentar un escrit per sol·licitar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i tota la seva junta directiva; no poden estar ni un minut més al capdavant del club. És hora de fets i no de paraules”, va piular.

No ho tindrà fàcil perquè els requisits per tirar endavant un vot de censura no són gens fàcils. Ha de reunir en 14 dies hàbils unes 16.000 signatures, el 15% del cens electoral, i a sobre ho hauria de fer sense partits al Camp Nou. Si s’aconseguissin, a més, per guanyar-la calen els dos terços a favor. El futurible candidat a les eleccions, Víctor Font, ja va dir que donaria suport a un vot de censura si aquest acaba produint-se i l’associació Manifest Blaugrana, que lidera Marc Duch, va donar suport a la iniciativa. De fet, ells ja havien dit que donaven uns dies a Bartomeu per plegar i que si no ho feia en presentarien un. Els primers que van moure’s per intentar una moció de censura són la plataforma Més que una Moció, que estava recollint adhesions a través d’internet per veure si podien aconseguir un suport prou ampli per demanar les butlletes.

L’entorn social del FC Barcelona ja estava molt mogut aquests dies i la possible marxa de Leo Messi encara l’ha encès més.

AMBIENT CALDEJAT

Font va dir que donaria suport a un vot de censura i dues associacions s’estan movent

Continuen les concentracions a les oficines

L’afició del Barça encara està en xoc i molt indignada amb la possible marxa de Leo Messi del club. Ahir encara hi havia diversos seguidors al voltant de les instal·lacions del club cridant en contra de Josep Maria Bartomeu i a favor de Leo Messi. Alguns membres dels Mossos d’Esquadra van vetllar per la seguretat i al vespre van haver d’intervenir quan alguns seguidors van entrar al recinte. És molt probable que aquestes concentracions es continuïn repetint sovint mentre es mantingui la incertesa sobre el que passa amb el futur de Leo Messi. L’afició del Barça està enfadada i a la vegada molt sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)