Barça

Messi vol negociar amb el club una sortida pactada

Reunió imminent. El capità del Barça ha demanat al seu entorn que activi una trobada amb Josep Maria Bartomeu i el club per acordar la seva marxa de forma amistosa

El conflicte d’interessos entre Leo Messi i el Barça continua absolutament obert i generant capítols diaris, com no podia ser d’una altra manera. Després que dijous es filtrés que Josep Maria Bartomeu estaria disposat a oferir la seva dimissió si això garantís la continuïtat de l’astre argentí, ara Messi hauria demanat als seus advocats que activessin una trobada formal amb el club blaugrana per reconduir mínimament la situació amb la voluntat de trobar una sortida pactada i evitar portar el cas als jutjats. Segons una informació d’El Periódico, Leo Messi vol parlar amb Bartomeu per trobar una solució positiva per a ambdues parts, o almenys la menys dolorosa i trista des del punt de vista d’imatge pública.

Messi per ara no ha parlat públicament. Bartomeu ha instat el crac argentí a dir públicament que si considera que Bartomeu és un problema que ho digui obertament i ell com a president faria un pas al costat. Leo Messi, però, no ha mogut fitxa públicament. Sí que ho ha fet a través del seu entorn exigint aquesta trobada privada amb Josep Maria Bartomeu per acordar una sortida pactada. La conversa hauria de ser imminent, segons les últimes informacions.

El jugador està citat diumenge a les instal·lacions del club per passar les proves mèdiques i dilluns hauria de començar la pretemporada amb la resta dels seus companys. Per ara tot indica que la fotografia de Leo Messi present a la ciutat esportiva es produirà. Messi no vol tensar la corda més del que ja l’ha tensat amb el burofax de la discòrdia.

El club i Josep Maria Bartomeu, per la seva banda, continuen inamovibles pel que fa a la seva posició. Només s’asseuran a parlar amb Messi si és per renovar el seu contracte o per escoltar una oferta de 700 milions d’euros, el valor de la clàusula de rescissió de l’argentí. Posicions antagòniques.

EL CLUB

La posició del Barça continua inamovible: insta Messi a complir el contracte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)