Barça

Començament en família

Barça. Els jugadors del primer equip es van sotmetre a les respectives proves PCR i avui a la tarda iniciaran els entrenaments però amb moltes baixes pels compromisos internacionals

Els jugadors del primer equip del FC Barcelona van complir el pas previ abans de tornar avui a la tarda als entrenaments i ahir van estar a la ciutat esportiva per fer-se els pertinents tests PCR i un test serològic. A més de la ja coneguda absència de Messi, tampoc es van fer les proves Coutinho, que té vacances fins al dia 8; Pjanic i Umtiti, aïllats al domicili pels seus positius en Covid-19, i De Jong i Semedo, que van directament amb les seves seleccions i es faran el test allà.

L’inici de la pretemporada s’iniciarà amb una setmana amb només dos dies de descans, el dijous i el diumenge, i tret del d’avui, la resta d’entrenaments estan previstos per a dos quarts de deu del matí. Serà l’estrena de Ronald Koeman com a nou entrenador de l’equip blaugrana. I serà un debut gairebé en família, perquè uns quants jugadors no podran participar en aquestes primeres sessions. Tretze perquè estaran amb les seves respectives seleccions per disputar les primeres jornades de la lligueta de la UEFA Nations League.

A la selecció espanyola hi van Busquets i Ansu Fati, que podria debutar en l’equip de Luis Enrique, i s’enfrontaran a Alemanya el dia 3 i a Ucraïna el 6. Amb França estan convocats Griezmann i Lenglet, que jugaran contra Suècia el dia 5 i Croàcia, que no tindrà Rakitic, el 8 de setembre. Portugal, amb Semedo i Trincao, que podria debutar amb l’absoluta, s’enfrontarà contra els croats el 5 de setembre i contra Suècia el 8. De Jong estarà en l’Holanda-Polònia del dia 4 i en l’Holanda-Itàlia del 7. Els holandesos són els vigents subcampions. Braithwaite jugarà amb Dinamarca contra Bèlgica el 5 i contra Anglaterra el 8. Amb la sub-21 van Riqui Puig, Carles Aleñá, Pedri, Iñaki Peña i Juan Miranda. Tenen partit contra Macedònia el dia 3 classificatori per a l’Europeu sub-21 del 2021.

Dels jugadors del primer equip que iniciaran la pretemporada n’hi ha força que no entren en els plans del tècnic i que han de decidir el seu futur en els propers dies. Però mentre això no passi estaran sota les ordres de Koeman. Són els casos d’Arturo Vidal, Rakitic i Luis Suárez, que ja saben que s’han de buscar equip, o molts dels cedits, que en principi no seguiran, com Wagué, Matheus, Todibo i Rafinha. També hi ha Braithwaite i Junior Firpo, que estan en el mercat també. El club treballa a marxes forçades per intentar tancar les sortides perquè, si no, no podrà centrar-se en les arribades.

Ter Stegen, recuperant-se de la intervenció, tampoc s’exercitarà. Dels que sí que seguiran inicien la feina Neto, Araujo, Piqué, Sergi Roberto, Alba i Dembélé. Aquests primers entrenaments es faran de manera individualitzada en diversos camps i dimecres s’iniciaran les sessions en grup després de passar un altre test PCR.

Els del B que fan la pretemporada

Com sol ser tradició, alguns joves del filial del Barça faran la pretemporada amb el primer equip. Un dels que estaran sota les ordres de Koeman és Ilaix Moriba, que és juvenil de primer any. També la faran el porter Arnau Tenas i els defenses Sergio Akieme i Jorge Cuenca –amb ofertes per marxar del club–, Konrad i Monchu, que també es van fer el test PCR ahir. Oriol Busquets també farà la pretemporada i Collado caldrà veure si quan es recuperi s’hi incorpora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)