Barça

Un adéu més que esperat

Barça. Rakitic torna al Sevilla a canvi de 1’5 milions d’euros, més nou en variables, el FC Barcelona s’estalvia una fitxa de prop de vuit milions i es desfà d’un jugador que no comptava per a Koeman

L’esperat acord entre el FC Barcelona i el Sevilla FC per al traspàs d’Ivan Rakitic es va consumar ahir. El conjunt andalús pagarà 1,5 milions d’euros més 9 en variables per tornar a comptar amb el migcampista croat, de 32 anys, sis cursos després que deixés el Sánchez Pizjuán. A més, el Barça s’estalviarà una fitxa que ronda els vuit milions d’euros. No és estrany, doncs, que el club blaugrana hagi expressat públicament el seu agraïment al jugador “pel seu compromís i la seva dedicació” i li hagi desitjat “molta sort i èxits en el futur.”

Rakitic és el primer dels futbolistes amb qui Ronald Koeman no comptava que ha sortit del FC Barcelona. Aquest matí, a partir de les 11 hores, tindrà lloc el seu acte de comiat, en el qual hi haurà una roda de premsa telemàtica. El croat marxa després de sis temporades, amb un palmarès envejable. Com a jugador blaugrana ha aconseguit 13 títols: 4 lligues, una Champions, quatre copes, un mundial de clubs, una supercopa d’Europa i dues supercopa d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)