Barça

Arturo Vidal i Luis Suárez, camí de la lliga italiana

Barça. El migcampista xilè hauria arribat a un acord per dues temporades amb l’Inter de Milà, mentre que el davanter uruguaià ha mantingut els primers contactes amb la Juventus

Arturo Vidal i Luis Suárez s’entrenen des de dilluns a les ordres de Ronald Koeman, l’entrenador que ha aterrat al Barça per fer cau i net i que ja els ha comunicat que no compta amb ells. Els dies del migcampista xilè i del davanter uruguaià a la ciutat esportiva Joan Gamper s’acabaran ben aviat, perquè tots dos estan a punt de sortir. Ho faran, a més, en la mateixa direcció: la Serie A italiana. Això sí, no aniran al mateix club. Mentre que Vidal ja ha arribat a un acord amb l’Inter de Milà per a les dues pròximes temporades, Suárez és a un pas de la Juventus de Torí. Sigui com sigui, l’adeu d’aquests dos pesos pesants del vestidor blaugrana, molt pròxims a Leo Messi, és cada vegada més a prop.

La Gazzetta dello Sport publica que Arturo Vidal jugarà a l’Inter les dues pròximes temporades, i cobrarà sis milions per cadascuna. Abans, però, el FC Barcelona i el club italià hauran d’acordar un traspàs. Encara que la clàusula de rescissió del xilè és de 20 milions d’euros, sortiria per una quantitat molt menor. En tot cas, el Barça no el deixarà anar amb la carta de llibertat. Vidal va arribar al Camp Nou fa dues temporades, procedent del Bayern de Munic, a canvi de 18 milions d’euros més incentius, i té una temporada més de contracte, per la qual cosa encara no està amortitzat. D’altra banda, la seva fitxa és de les més altes de la plantilla i el seu adeu ajudarà a equilibrar els comptes.

Més alta és encara la fitxa de Luis Suárez i, per tant, la seva sortida també serà benvinguda a l’àrea econòmica del FC Barcelona. L’uruguaià ja hauria aparaulat amb la Juventus, també segons La Gazzetta dello Sport, un contracte de 10 milions. De fet, el rotatiu parla d’una reunió, la segona, entre l’entorn del jugador i representants del campió d’Itàlia. En el cas de Suárez, després de sis temporades, el seu fitxatge sí que està amortitzat, per la qual cosa l’acord de traspàs amb la Juve pot ser més fàcil. El Barça, però, també vol fer caixa amb ell.

ARTURO VIDAL

Cobraria sis milions per cadascuna de les dues temporades a l’Inter

LUIS SUÁREZ

Hauria aparaulat una fitxa de 10 milions per temporada amb la Juventus

Cristiano-Suárez, la dupla que ve

Si es fa realitat el traspàs de Luis Suárez a la Juventus de Torí, l’uruguaià es convertirà en l’acompanyant de Cristiano Ronaldo a la davantera del conjunt ‘bianconero’. Després de sis temporades al costat del seu amic Leo Messi, Suárez compartirà l’atac amb qui ha estat el rival més destacat, en l’àmbit individual, de l’argentí. A Andrea Pirlo, el tècnic dels torinesos, que no compta amb Gonzalo Higuaín, no li desagrada la idea. Tot i que també li plau Edin Dzeko, el potent davanter centre de la Roma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)