Barça

Joan Laporta dona la seva signatura als impulsors de la moció de censura

Pas endavant. L’expresident del Barça s’ha mostrat molt crític amb Josep Maria Bartomeu, a qui ha demanat la dimissió, mentre ha durat el cas Messi

Tot i no haver donat suport públic, com sí que van fer els precandidats: Víctor Font, Jordi Farré i Lluís Fernández Alà, a la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, Joan Laporta va donar dijous la seva signatura als promotors. Així ho va fer públic ahir la plataforma Més que una Moció. L’expresident no ha assegurat encara si es presentarà a les eleccions, però en les seves últimes aparicions ha donat a entendre que sí que ho farà. Esperant el seu moment, Laporta s’ha limitat a donar la seva opinió sobre tot el que ha passat en el Barça els últims mesos a través de les xarxes socials. Va ser contundent després del 2-8 de Lisboa contra el Bayern de Munic. “Després d’aquesta dolorosíssima derrota, les declaracions del president Bartomeu són, un cop més, una mostra de covardia i ineptitud. La incompetència d’ell i la seva junta els inhabilita per prendre més decisions que condicionin el futur del Barça”. També va ser crític el 25 d’agost, després que Leo Messi enviés un burofax al club dient que volia marxar del Barça. “Bartomeu i la seva junta han de dimitir immediatament. Han anat minant la moral de Messi per salvar-se ells del desgavell econòmic i esportiu que han creat. Si dimitissin encara hi hauria esperança que Messi es quedés al Barça.” I va continuar amb Suárez. “Han dit per telèfon a Suárez que no compten amb ell? Em sembla un acte de covardia del president i una falta de respecte al jugador. Aquesta manera d’actuar és impresentable i perjudica la imatge del club. Em fa sospitar que volen vendre Messi, que seria un error històric. Pobre Barça en mans d’aquests incompetents.” Per últim, va dir la seva després que Messi confirmés divendres que es quedava en el Barça atacant durament el president Bartomeu. “Magnífic Leo, sàvia decisió molt ben explicada. I ara a seguir lluitant per tornar a guanyar i seguir fent història. Avui Messi ens has donat una alegria més al barcelonisme.”

Els impulsors de la moció, que fa tres dies van recollir 10.000 paperetes més a les oficines del club, esperen que tant la signatura de Laporta com les crítiques de Messi a Bartomeu animin els socis del Barça a signar en els propers dies. Tenen fins al 17 de setembre per recollir les 16.250 signatures que farien possible que es votés la moció de censura contra la junta actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)