Barça

‘Overbooking’

Ronald Koeman té en l’actualitat 32 futbolistes a les seves ordres i l’entrenador holandès encara espera incorporar-ne tres més, així que la secretaria tècnica ha de donar sortida a un mínim d’onze

Ronald Koeman recupera aquesta setmana jugadors. Leo Messi i Philippe Coutinho es van unir ahir ja al grup. Van arribant els internacionals. Umtiti va rebre l’alta mèdica després de superar la Covid-19. Pjanic, una vegada també ha superat el coronavirus, viatjarà a Barcelona. El tècnic holandès pot arribar a treballar amb 32 futbolistes, tot i que algun d’ells, com Ter Stegen, ho faci a banda per lesió. Massa. Overbooking total en una plantilla que encara podria incorporar fins a tres futbolistes: un central, un migcampista i un davanter. L’operació sortida està resultant tot un maldecap per a la secretaria tècnica. Dels actuals jugadors amb què treballa Koeman, en sobren un mínim d’onze.

La porteria és, en principi, l’única línia en la qual no s’haurien de produir moviments abans que es tanqui el mercat. En principi, la secretaria tècnica preveia la venda de Neto o la cessió d’Iñaki Peña, però, tenint en compte que Ter Stegen va ser operat del tendó rotulià de la cama dreta i estarà de baixa fins al novembre, no es produirà cap baixa, com a mínim fins al mercat d’hivern.

Res de semblant pel que fa a la defensa. Koeman no vol Umtiti i la secretaria tècnica haurà de suar de valent per trobar una sortida a un central eternament lesionat i amb un salari molt elevat. Però s’han de produir més sortides en aquesta línia. Com a mínim, tres més. Todibo, Wagué i Miranda van tornar de les seves respectives lesions i no continuaran en la plantilla. Caldrà veure també què passa amb Semedo i Junior Firpo, dos jugadors amb què compta Koeman, però que podrien sortir si arribés una bona oferta. El seu adeu podria provocar algun fitxatge més dels que estan planificats.

El mig del camp

Si són quatre els defenses que sobren ara com ara en la plantilla del Barça, encara sobren més migcampistes, i encara més tenint en compte que s’espera l’arribada de Wijnaldum, procedent del Liverpool i fitxatge demanat per Koeman. Arturo Vidal és un dels jugadors als quals el nou entrenador va comunicar que no comptava amb ells i continua negociant la seva sortida a l’Inter de Milà, però també haurien de sortir quatre jugadors més que van estar cedits la temporada passada: Oriol Busquets, Aleñá, Rafinha i Matheus Fernandes. Aquest últim, brasiler que va jugar cedit el curs passat en el Valladolid, encara no ha estat presentat com a jugador del Barça. La situació de Rafinha o Aleñá podria canviar si no arribés finalment Wijnaldum o un altre migcampista. També caldrà veure la decisió final amb Pedri. La idea de la secretaria tècnica i també la del jugador, com van dir el dia de la presentació del canari, és que es quedi en la primera plantilla, però, tenint en compte que només té 17 anys i necessita jugar, podria acabar sent cedit.

Memphis Depay és el reforç que Koeman ha demanat per a l’atac. Abans, hauran de sortir un parell de jugadors. El nou entrenador va ser clar amb Luis Suárez, comunicant a l’uruguaià que la seva brillant etapa en el Barça estava acabada. Qui és el tercer màxim golejador de la història del club continua prop de la Juventus, però també Diego Simeone ha mostrat interès en ell si finalment marxa Morata. A més, cal solucionar el cas del danès Martin Braithwaite, arribat a l’hivern des del Leganés i amb poquíssimes possibilitats de continuar.

PORTERIA

La lesió de Ter Stegen fa que Neto i Iñaki Peña hagin de començar el curs

DEFENSA

Umtiti a banda, han de sortir Miranda, Todibo i Wagué, amb el dubte de Junior
Porters Ter Stegen Neto Iñaki Peña Defenses Semedo Wagué Piqué Lenglet Umtiti Todibo Ronald Araújo Jordi Alba Junior Firpo Miranda Migcampistes Sergio Busquets Oriol Busquets De Jong Pjanic Sergi Roberto Arturo Vidal Pedri Riqui Puig Rafinha Coutinho Aleñá Matheus Fernandes Davanters Messi Trincão Luis Suárez Braithwaite Griezmann Dembélé Ansu Fati

MIG DEL CAMP

Vidal, Aleñá, Matheus, Rafinha i Oriol Busquets busquen una sortida

DAVANTERA

Suárez i Braithwaite no entren en els plans de Ronald Koeman
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)