Barça

Pjanic arriba a Barcelona

Miralem Pjanic, un dels reforços del Barça per a la temporada 2020/21, va arribar ahir a Barcelona després d’haver superat la Covid-19, que li va se detectada el 22 d’agost. El migcampista bosnià de 30 anys, després d’haver donat negatiu en les dues últimes proves que li van fer, s’incorpora per fi a la disciplina blaugrana. Avui passarà un altre PCR, seguint els protocols que marca LaLiga, i si torna a donar negatiu, entre demà i diumenge podrà començar la pretemporada a les ordres de Ronald Koeman, tot i que els primers entrenaments els hauria de fer en solitari. La seva presentació com a nou jugador del Barça es farà la setmana vinent. “És un dia molt especial. No puc esperar més a conèixer els meus companys. Espero ajudar l’equip a guanyar molts títols”, va dir a la seva arribada.

Pjanic arriba procedent del Juventus, en una operació d’intercanvi que ha portat Arthur a Torí. Els dos clubs van valorar Pjanic en 60 milions d’euros més 5 en variables i Arthur en 72 milions d’euros més 10 en variables. El bosnià ha signat un contracte amb el Barça per quatre temporades, amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Pjanic arriba al Camp Nou amb la intenció de convertir-se en un home important per a l’equip, com ho va ser en l’Olympique de Lió primer, en el Roma després, i per acabar en la Juve. Primer com a mitjapunta amb gol i després com a organitzador. Un total de 174 aparicions amb el Juventus en el campionat italià, amb 22 gols i 37 assistències, l’avalen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)